Galéria
Forrás: 1991-ben az édesanyja, Gerda lelőtte a színésznő apját, Charlest. Gerda vallomása szerint Charles részegen azzal fenyegetőzött, hogy megöli őt és a 15 éves Charlize-t.  A sztár édesanyja ellen végül nem indult eljárás, a főügyész ugyanis megállapította, hogy az anya a lánya és a saját maga védelmében lőtte le a férfit.
Forrás: A világhírű kosárlabdázó édesapját, James Jordant két tinédzser 1993-ban lelőtte, miután megpróbálták ellopni a kocsiját. Az elkövetők magukkal vitték Michael két NBA-bajnoki gyűrűjét, amit az édesapjának adott ajándékba. Az elkövetőket 1996-ban életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték.
Forrás: 2008-ban lelőtték Jennifer Hudson 57 éves édesanyját, Darnell Donersont, 29 éves testvérét, Jasont és 7 éves unokaöccsét, Julian Kinget. Az elkövető az énekesnő testvérének, Julianak volt a férje, akitől az asszony egy ideje már külön élt. A bíróság három életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte Jennifer sógorát.
Forrás: A Dallas című sorozattal világhírűvé vált sztár szüleit, Marie és Terence Duffyt 1986-ban a saját kocsmájukban lőtték le egy fegyveres rablás során. A két fiatalt rövidesen el is kapták a hatóságok, és 75 év börtönbüntetésre ítélték őket.
Forrás: A rapper 3 éves volt, amikor édesapját egy drogdíler autójában agyonlőtte. Melvin Combs 33 éves volt.
Forrás: A színész mindössze 5 éves volt, amikor 1967-ben édesanyját, Diane-t agyonlőtték. A rendőrség végül balesetnek nyilvánította az ügyet és lezárták azt. Dylant azonban nem hagyta nyugodni a dolog. 2011-ben felhívta a rendőrséget, és nem sokkal később újranyitották az aktát. Végül megtalálták a tényleges elkövetőt, aki az asszony egykori élettársa volt, ám a férfit már nem sikerült börtönbe juttatni, ugyanis 1972-ben holtan találták egy autó csomagtartójában.
Forrás: A gitáros édesanyját, Constance-t és barátját 1983-ban lőtték le Los Angeles-i lakásukban. A nő volt barátját, John Riccardit 1991-ben tartóztatták le, részben az America's Most Wanted című televíziós műsornak köszönhetően.
Forrás: John Lennon szintúgy zenészként dolgozó fiait se hagyjuk ki a listáról. A Beatles alapítóját 1980. december 8-án lőtte le Mark David Chapman, aki bűnösnek vallotta magát a bíróságon a másodfokú gyilkosság vádjában, és 20 év életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték.
Forrás: A Harcosok klubja című regényévél világhírű vált író édesapja, Fred összejött egy bántalmazó kapcsolatból kilépett nővel, Donnával. A pár boldogságát azonban hamar beárnyékolta a féltékeny ex jelenléte, aki végül lelőtte őket. 2001 tavaszán a férfit halálra ítélte a bíróság, Chuck pedig ezek után írta meg a Lullaby című regényét, így írva ki magából mindazt a fájdalmát, amin keresztülment.

9 sztár, akinek szülei gyilkosság áldozatai lettek

A sztárok életében is vannak olyan fejezetek, amikről karrierjük során tényleg csak pár interjúban hajlandók mesélni - és ez valahol teljesen érthető.