Galéria
Forrás: Az 1987-es Dirty Dancing – Piszkos tánc szerelmespárja sem találta a közös hangot a való életben.

És bár 1984-ben együtt dolgoztak a Vörös hajnal című filmen, sajnos ez sem segített azon, hogy kicsit barátibb legyen a forgatások alatt a hangulat. Jennifer szerint ugyanis Patrick már azon háborús film készültekor is főnökösködően viselkedett. Ez a rossz hangulat pedig a Dirty Dancing során is megmaradt. A színészt képzett táncosként frusztrálta az, hogy a színésznő nemcsak tapasztalatlan, de állandó hangulatingadozásai is vannak, amik nem könnyítették meg a munkát.
Forrás: A színészeket a 2010-es Az utazóban láthattuk együtt. A nézők bár imádták őket, Depp szerint Angelina „túlságosan el volt szállva magától”, és túlságosan irányítani akarta őt. A színésznő szerint pedig hiányzott Johnny-ból az elkötelezettséget és emellett még ápolatlan is volt.
Forrás: Ki ne emlékezne az 1996-os Rómeó és Júlia című filmre? A rajongók imádták az alkotást, ám a színészek már kevésbé voltak megelégedve a partnerükkel.
Claire ugyanis mindent komolyan vett, nem ment bele egy kis bolondozásba sem a forgatási szünetekben, mert tényleg bizonyítani akart ezzel a szereppel. Ezen határozottságában pedig az sem hozta zavarba, hogy Leonardo DiCaprióval kell románcba keverednie. A színésznő a tinik akkori bálványát „túl éretlennek”, míg a színész az alig 17 éves Clairet pedig „túl feszültnek” találta.
Forrás: Az X-akták sorozat 1993-tól egészen 2002-ig, azaz pontosan 9 évadon át borzolta a kedélyeket, amit aztán két filmmel, illetve 2016-ban egy 10., majd 2018-ban egy 11. évad követett.
Ennek fényében pedig nem is kérdés, hogy a színészek nagyon sok időt töltöttek együtt, ám egy 16 órás forgatási nap után inkább már nem lógtak együtt. Ennek oka többek közt az volt, hogy míg Gillian maximalistán állt a dolgokhoz, addig David inkább csak szeretett volna minél gyorsabban túlleni a feladatokon.
Forrás: A páros egy életre beírta magát a szívünkbe a 2004-es Szerelmünk lapjai című filmmel. 

A sármos színész annyira nem kedvelte partnernőjét, hogy ki akarta rúgatni a készülő alkotásból. Aztán egy szép napon bementek egy szobába, az egyik producerrel együtt és ordibálni kezdtek egymással. „Nem vágtunk vázákat egymáshoz. Nem volt benne semmi undor, de a kapcsolatunk valójában nem olyan volt, mint amit a képernyőn láttál. Úgy mondanám, hogy mindketten profik voltunk” - mesélte Rachel később egy interjú során. Ennek fényében pedig külön érdekesség az, hogy a két színészt ez a film hozta végül össze, és a kezdeti ellenszenv idővel pillangókkal járó érzelmekbe fordult. És bár kapcsolatuk elég viharos volt, de kisebb-nagyobb megszakításokkal 2005-től egészen 2007-ig alkottak egy párt.
Forrás: A 2008-ban bemutatott Négy karácsony munkálatai során a szőke sztárnak nem tetszett, hogy a kissé szabadelvű Vince nem annyira követte a forgatókönyvben leírtakat, és inkább úgy volt vele, hogy rögtönöz egy-egy jelenetben. Ez a nem éppen egyező munkamorál pedig pont elég is volt ahhoz, hogy egy életre búcsút intsenek a további közös munkának.
Forrás: A Castle sorozat emlékezetes párosa bő 8 évadot húzott le egymás mellett, és ezen idő alatt sem sikerült megkedvelniük egymást. Nathan folyton gorombán bánt Stanával, aki emiatt az öltözőjében sírt a forgatási szünetekben. A rajongók szerint egyébként pont ezen kibékíthetetlen okok miatt lett vége a szériának.

7 filmes szerelmespár, aki a forgatásokon túl ki nem állhatta egymást

Ezeket a filmes szerelmespárokat sose tudnánk elfelejteni!