Galéria
Forrás: Tavaly a bomber küllemű, szatén anyagú, bélelt kabátok futottak a legjobban, és bár még idén is egész jól tudnak boldogulni a hidegebb napokon, azért érdemes lehet valami új kedvenc után nézned. Helyettük ugyanis ismét a klasszikus gyapjú darabok kerülnek előtérbe, amik idén is számos változatban próbálnak majd meggyőzni minket arról, hogy a hűvösebb és sokszor komorabb napokban is lehetnek szerethető pillanatok.
Forrás: Ár: ~ 72 ezer Ft - itt!
Forrás: Az elmúlt években a nyár kihagyhatatlan vidám részletei a melegebb kabátokra is átkerültek, és bár a rojtok nagyon izgalmasan tudnak működni egy-egy szettben, azért megéri vetned egy pillantást erre a klasszikus kedvencre is. Hiszen 2022-ben ismét trendközelbe kerülnek ezek a bélelt darabok, amiknek bolyhos és puha részletei nagyon jól belesimulnak majd az elkövetkezendő hónapokba.
Forrás: Ár: 27.995 Ft - itt!
Forrás: A kicsit merevebb, akár gombolható gallérral megtoldott kiadások bár idén sem tűnnek el a süllyesztőben, ám megéri ezen új ötlet körül is tenni egy-két kört, hiszen ez a különleges, beépített sálas megoldás most kezdett csak el igazán jól menni a közösségi média platformjain.
Forrás: Ár: 39.995 Ft - itt!
Forrás: A színes és vidám patchwork nyomatok bár tavaly elég jól teljesítettek a trendek között, ám úgy tűnik, hogy idén a tervezők ismét a már jól bevált klasszikus alapdaraboknak terveztek egy fokkal nagyobb figyelmet. Így hát az imádott pufikabátok ismét újult erővel hódítanak majd a legkülönfélébb szín-, minta- és hossz választékban, és tényleg csak rajtad múlik az, hogy milyen változatban érzed azt a bizonyos pluszt az elkövetkezendő hónapokban.
Forrás: Ár: 28.990 Ft - itt!

4 kabátrend, ami jön és 4, ami megy a következő hónapokban

A hidegebb idő a szoknyatrendeket is picit átrendezi majd.