Galéria
Forrás: Vivien Leigh és Clark Gable, azaz Scarlett O'Hara és Rhett Butler románca beírta magát a filmtörténetbe.
Forrás: Az Audrey Hepburn által alakított Anna hercegnő és a Gregory Peck játékával nagyon jól megformált amerikai újságíró románca sem éppen a várt befejezést kapta.
Forrás: Kertész Mihály a második világháború alatt játszódó klasszikusában Ingrid Bergman és Humphrey Bogart érzelmi vívódásait láhatjuk.
Forrás: Barbra Streisand és Robert Redford párosa olyannyira ikonikussá tette ezt a filmet, hogy varázsából közel 50 éve egy kicsit sem vesztett.
Forrás: Woody Allen és Diane Keaton között valami hihetetlen a kémia és az összhang ebben a szintúgy filmtörténeti remekműben.
Forrás: Martin Scorsese alkotásában Daniel Day-Lewis ügyvéd karaktere és a Michelle Pfeiffer által alakított elvált nő csak a vágyait követi az 1870-es években, New Yorkban...
Forrás: A Kazuo Ishiguro azonos című regénye alapján készült film a második világháború előtti Angliában játszódik. Egy komornyik és egy fiatal házvezetőnő közt kialakuló gyengéd szerelem szálakat Emma Thompson és Anthony Hopkins játéka teszi még emlékezetesebbé.
Forrás: Joaquin Phoenix és Scarlett Johansson cseppet sem megszokott kettőse sem hiányozhat a listáról.
Forrás: Emma Stone és Ryan Gosling párosa itt már nem először kalauzol el minket a romantikus filmek világába, és még akkor is jó nézni őket, ha tudjuk, hogy a film vége egy váratlan csavart rejt.
Forrás: Ez a Timothée Chalamet és Armie Hammer főszereplésével készült romantikus dráma egy kamasz első igaz szerelmének történetét mutatja be, őszintén és a legtisztább érzelmek kíséretében.

10 romantikus film, aminek nem lett happy end a vége

Van olyan, hogy egy romantikus film a vártnál sokkal életszerűbbre sikerül.