Galéria
Forrás: Mielőtt Jennifer Aniston a Jóbarátokkal hírnévre tört volna, egy darabig a Meglógtam a Ferrarival sorozatos adaptációjában szerepelt. Azonban ekkortájt titokban tartotta, és csak 24 évvel később derült ki, hogy Charlie Schlatterrel randiztak egy darabig a forgatás idején. Sokat nem fedtek fel románcukról, a színész csak annyit mondott, hogy rövid volt a kapcsolat, de annál perzselőbb.
Forrás: Jennifer Aniston legelső szerelme Daniel McDonald volt, akivel 5 évet töltöttek együtt. A színésznő 25 éves volt ekkoriban, és bár nagyon szerette a férfit, elmondása szerint túl fiatal volt, és túl buta, hogy értékelje mindezt. Végül szakítottak, és teljesen külön utakon folytatták tovább. Amikor 2015-ben a férfi meghalt agydaganatban, a színésznő egy interjúban mesélt érzéseiről:

"Ő lehetett volna az Igazi. De 25 voltam, és buta. Biztosan ő küldte nekem Justint, hogy kárpótoljon."

Kijelentése viszont Daniel McDonald özvegyét nagyon dühítette: "Sajnálom, hogy Jennifer nem vette észre, milyen kincs volt Daniel, amikor még lett volna rá lehetősége, sok-sok idővel azelőtt, hogy mi megismerkedtünk volna, és ő meghalt. Nagyon rosszul esik olvasni a címlapokon, hogy [Jennifer] tragikusan elvesztette őt, miközben nem is volt jelen hosszú és nehéz betegsége alatt."
Forrás: Tudtad, hogy egy rövid ideig a Counting Crows frontemberével, Adam Duritz-cal is randizgatott Jennifer Aniston? Ez a 90-es évek közepén történt, és talán a színésznő egyik legrövidebb kapcsolata volt. Egyikük sem beszélt erről az időszakról, a zenész csak később árulta el, hogy nem volt túl komoly a románc, és még csak együtt sem aludtak. A férfi később egyébként Jennifer Aniston legjobb barátnőjével, Courteney Coxszal jött össze, de ez nem okozott gondot a lányok között.
Forrás: A színész minden Jóbarátok-rajongónak ismerős lesz, hiszen Tate Donovan alakította Joshuát, Rachel egyik szerelmét. Azt viszont kevesebben tudják, hogy Jennifer Anistonnal éveken át egy párt alkottak a valóságban, és még együtt voltak, amikor a férfi megkapta a Jóbarátok mellékszerepét. Aztán pont akkor került sor a forgatásra, amikor a szakítás kellős közepén jártak, és ez az időszak borzasztóan megviselte őket.

Nem csoda, hiszen az együtt töltött közel 3 évben nagyon komoly terveik voltak, az első évfordulójukra gyűrűt cseréltek (nem jegygyűrű volt, de az elköteleződésüket szimbolizálta), és még közös kutyájuk is volt. A készítők eredetileg hosszabb szerepet szántak Joshuának a sorozatban, de végül a színész kérte, hogy írják ki előbb, mert fájdalmas együtt dolgoznia exével, ráadásul ilyen szerelmes szerepben.
Forrás: Jennifer Aniston először 1994-ben találkozott Brad Pittel, de akkor még csak barátilag, hiszen mindketten foglaltak voltak. Aztán 1998-ban, amikor épp egy szakítást hevertek ki (Jen és Tate, valamint Brad és Gwyneth Paltrow kapcsolata is körülbelül egy időben ért véget), a menedzsereik összehoztak nekik egy randit, ami olyan jól sikerült, hogy szerelem lett belőle. Jó darabig próbálták titokban tartani a dolgot, nem beszéltek a kapcsolatukról, de kevesebb, mint egy év után eljegyezték egymást, és 2000-ben egybekeltek. Az esküvőjük 1 millió dollárba került, és tele volt biztonsági őrökkel, hogy egyetlen fotós se jusson a helyszínre.

Amikor 5 évvel később szakítottak, mindenki ledöbbent. A páros épp egy újévi kirándulásról tért haza, amikor bejelentették, hogy válnak, és mindenki rögtön arról beszélt, hogy biztosan Angelina Jolie miatt. Bár ők állították, hogy erről szó sincs, de tekintve, hogy ezután Brad Pitt és Angelina Jolie felvállalták kapcsolatukat, elég egyértelmű volt, hogy egymásba szerettek a Mr. és Mrs. Smith forgatásán. Fél évvel később adott egy emlékezetes interjút Jennifer Aniston, amiben elmondta, hogy még mindig szereti Bradet, hiszen az elmúlt 7 év intenzív volt, és reméli, hogy egy nap újra barátok lehetnek. Majd ezután a válásról is beszélt.

"Ha egy férfi válik, sosem mondják azt, hogy biztosan a karriert választotta a gyerekek helyett. Ez annyira bosszantott. Soha az életben nem mondtam, hogy nem akarok gyerekeket. Akartam, akarok, és akarni is fogok!"
Forrás: Miután Braddel szakítottak, Jennifer Aniston elvállalta a Szakíts, ha bírsz című film főszerepét, és ekkor ismerte meg Vince Vaughn-t. Rögtön beindultak a találgatások, vajon mi van közöttük, de a színésznő eleinte minden pletykát letagadott. "Imádom Vince Vaughn-t, de nem járok Vince Vaugn-nal, alig ismerem a pasast." Persze ez sem tartott sokáig; később kiderült, hogy valóban randizgattak, csak igyekeztek ezt eltitkolni a nyilvánosság előtt. Alig egy év után szakítottak, amikor Jennifer Aniston Londonba utazott, hogy meglátogassa őt egy forgatáson. Később egy interjúban elárulta, hogy az együtt töltött idejük hatalmas lelki segítség volt számára, és a kapcsolatuk visszahozta őt az életbe.
Forrás: Noha a kapcsolatukat megelőzően Jennifer Aniston nem is ismerte John Mayer zenéjét, 2008-ban egy Oscar-partin összetalálkoztak, és randizgatni kezdtek. A színésznő csatlakozott hozzá angliai turnéján, nyaraltak Miamiban, és úgy tűnt, nagyon izgalmas kapcsolat vette kezdetét. Aztán mégis szakítottak, ami nagyon megviselte az énekest: rögtön tartott egy sajtótájékoztatót az edzőterme előtt, ahol elmesélte, hogy mekkora idióta volt. Ennek ellenére a 2009-es Oscar-gálára ismét kéz a kézben érkeztek, és bejelentették, hogy újra együtt vannak, és nagyon boldogok. Aztán alig egy hónap múlva ismét különváltak útjaik, ám ekkor már John Mayer szakított, noha később elárulta, hogy sosem heverte ki a kapcsolatuk végét.
Forrás: Jennifer és Justin a Trópusi vihar forgatásán találkoztak először, még 2007-ben, de ekkor nem történt közöttük több. Egészen 2010-ig, ugyanis ekkor egy közös filmjük forgatásán futottak ismét össze, és rögtön fellobbant közöttük a szerelem. 2012-ben a színész szülinapi partiján jegyezték el egymást, majd 3 év múlva házasodtak össze házuk kertjében, úgy, hogy még csak el sem árulták a vendégeknek, hogy ez egy esküvő lesz. Azt mondták, Justin szülinapját ünneplik, így mindenkinek meglepetés volt a valódi program.

Három év házasság után, 2018-ban jelentették be válásukat, a színésznő pedig pár hónappal később elmondta, hogy nagyon nehéz volt számára ez az időszak, amire a találgatások még inkább rátettek. "A címlapok szerint 'Jen nem tud megtartani egy férfit sem' és 'Jen nem hajlandó gyereket szülni, mert önző, és túl karrierista.' Vagy csak szomorú és megtört. Először is, minden tisztelettel, nem vagyok összetörve. Másodszor pedig, ezek meggondolatlan feltételezések. Senki sem tudja, mi zajlik a zárt ajtók mögött. Senki sem gondol bele, milyen érzékeny téma ez a partneremnek és nekem. Nem tudják, min mentem keresztül egészségügyileg és érzelmileg. Nagy a nyomás a nőkön, hogy anyák legyenek, és ha nem, sérült árunak címkézik meg őket. Talán az én feladatom ezen a bolygón nem az, hogy legyen gyerekem. Talán más dolgok vannak, amikkel foglalkoznom kellene?"

Ennek a 8 férfinek sikerült eddig meghódítani Jennifer Aniston szívét

Matthew Perry a novemberben debütáló életrajzi könyvében árulta el, hogy éveken át rajongott a kolléganőjéért, ő azonban kizárólag a barátja szeretett volna lenni.