Galéria
Forrás:

Natalie mindössze 60 vendég előtt vonult oltár elé még 2012-ben a kaliforniai Big Sur-ban, ami jól passzol, ahhoz a csendes és bensőséges élethez, amit családjával azóta is él.

 


Forrás:

Valószínűleg hatalmas érdeklődés lett volna az esküvőjük iránt, hisz mégis csak a 2000-es évek két csillaga, a Gossip Girl és A narancsvidék sztárjai mondták ki a boldogító igent. De ők sem akkor, sem most nem kérnek a felhajtásból, így 2014-es esküvőjük is teljesen titokban maradt.

 

 

 

 

 

 


Forrás:

A pár a vörös szőnyegen is ritkán jelenik meg együtt, és 2013-es esküvőjüket is megtartották maguknak. A nagy napot egy barátjuk villájában tartották, akiben megbíztak annyira, hogy tudták, nem kotyog ki semmit a sajtónak, a násznépet pedig privát gép repítette a helyszínre. 

 

 

 

 

 

 

 


Forrás: Jen magánélete mindig is izgalomban tartotta a világot, és bár ő sosem volt az a sztár, aki elzárkózna a rajongók elől, az esküvőjét azért megtartotta magának. Ma már exférjével, Justin Theroux-szal, nagy napjuk olyannyira titkos volt, hogy még a vendégek sem tudták, hogy esküvőre jönnek, a pár egy szülinapi bulira hívta őket a házukba, ekkor jött aztán a meglepetés.
Forrás: Jessica Alba esküvőjében nem volt semmi hollywoodi, a boldogító igent két tanú kíséretében mondták ki egy hivatalban.
Forrás: Mindössze 30 ember, ennyien vettek részt a pár esküvőjén... Ők aztán tényleg nem vágytak nagy felhajtásra.
Forrás: A lánykérést villámgyorsan követte az esküvő 2015-ben, ám a dátumon kívül semmi mást nem lehet tudni a nagy napról.
Forrás: A két csillag 2012-ben, mindössze 35 vendég előtt mondta ki a boldogító igent, bár azóta esküvőjük helyszínét megbánták. Pont ezért később tartottak egy újabb esküvőt otthonukban, de sem az elsőről, sem a másodikról nem osztottak meg semmit a nyilvánossággal.
Forrás: New York legtitkosabb bulija, sokan csak így emlegetik a mai napig a pár 2008-as esküvőjét. Csodával határos módon sikerült mindent eltitkolniuk a sajtó elől, azóta is csak néhány felvételt mutattak meg a nagy napról.
Forrás: Hol? Mikor? Mennyi ember előtt? Ezek azok a kérdések, amikre sosem adott választ a pár, csupán a tény marad a rajongóknak, hogy ők bizony házasok.

Sztárok, akik a legnagyobb titokban házasodtak össze

Már nagyon várták a baba érkezését.