Galéria
Forrás:

Emma és Liv (Kate Hudson) gyermekkoruk óta barátnők, nincs titkuk egymás előtt, még az esküvőről is ugyanazt gondolják. Arra azért ők sem számítanak, hogy ugyanarra a napra, ugyanarra a helyszínre sikerül szervezniük mindent. A kínos baki persze betesz a barátságnak, és kitör a háború. Semmitől sem riadnak vissza, hogy tönkretegyék a drága barátnő nagy napját.

IMDb értékelés: 5,4
Ki szerepel még benne? Anne Hathaway


Forrás:

Ha a legjobb Kate Hudson filmek a téma, akkor ennek a vígjátéknak bérelt helye van a listán. Kate a filmben Andie Andersont, a Nőmérő Magazin újdonsült rovatvezetőjét alakítja, aki hétről hétre remek tanácsokkal látja el női olvasóit a közkedvelt “Hogyan”-rovat hasábjain.

Legújabb témájához egyik kolléganője sanyarú sorsából merít ihletet és már meg is van a következő havi cím: Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? Ehhez azonban villámgyorsan fel kell szednie egy pasit, akit aztán 10 nap alatt furfangosabbnál furfangosabb módszerekkel kergethet a szakításba és az őrületbe. Csak annyit mondunk: szerelempáfrány. ;)

IMDb értékelés: 6,4
Ki szerepel még benne? Matthew McConaughey, Shalom Harlow


Forrás:

Cameron Crowe 2000-es filmje, a Majdnem híres hozta meg Kate Hudson számára az áttörést, ezért naná, hogy helye van a legjobb Kate Hudson filmek listánkon.

Kate Hudsont legjobb női mellékszereprő kategóriában Oscar-díjra is jelölték Penny Lane szerepéért.

A sztori: A tizenöt éves, rockrajongó William egy kis helyi zenei újságba irogat a hetvenes évek elején. Egy nap telefonon keresik a neves Rolling Stone magazintól, és megbízzák, hogy írjon beszámolót a Stillwater együttes koncertturnéjáról. William kapva kap az alkalmon, és fejest ugrik a nagybetűs életbe: a zene, a szex és a drog világába. Csak az utazás, a koncertek és a lányok érdeklik, leginkább a szólógitáros barátnője. A turné végén persze kiderül, hogy egy kiskamaszt bíztak meg a feladattal, de a cikke megjelenik.

IMDb értékelés: 7,9
Ki szerepel még benne? Patrick Fugit, Billy Crudup, Jason Lee


Forrás:

Tőle szokatlan módon egy 18-as karikás thrillerben is szerepet vállalt Kate, márcsak ezért is érdekes A titkok kulcsa és ezért kerülhetett fel a legjobb Kate Hudson filmek listánkra.

A sztori: A New Orleans-i erdőségnek a világtól távol eső, baljós hangulatú részébe, a Louisiana torkolatvidékére érkezik Caroline, hogy ott egy magányosan álló, ódon házban egy idősödő asszony beteg férjét ápolja. A lányt érdekelni kezdik a rejtélyes pár titokzatos dolgai és a roskatag ház, így felfedező utakra indul az épületben. A minden ajtót nyitó álkulccsal felfegyverkezve ráakad egy eldugott szobára a padláson, mely halálos, rémisztő titkot rejt.

IMDb értékelés: 6,5
Ki szerepel még benne? Gena Rowlands, John Hurt


Forrás:

Rob Marshall filmje szintén nem vígjáték, ezért is szeretjük annyira, na meg az impozáns szereposztás miatt. Az biztos, hogy bérelt helye van a legjobb Kate Hudson filmek között.

A sztori: A világhírű filmrendező, Guido Contini élete válságba jut szakmai és magánéleti problémái súlya alatt. Egyensúlyt kell teremtenie az életében részt vevő fontos nők: felesége, szeretője, múzsája, jelmeztervező bizalmasa, egy amerikai divatújságíró (Kate Hudson), ifjúkori szexbálványa és anyja között.

IMDb értékelés: 5,9
Ki szerepel még benne? Daniel Day-Lewis, Marion Cotillard, Nicole Kidman, Penélope Cruz, Judi Dench, Fergie, Sophia Loren


Forrás:

Ben a világ legpechesebb kincsvadásza. A felesége, Tess belefáradt, hogy a férje házasságuk nyolc éve alatt sikertelenül hajszolta a Királynő Hozományaként elhíresült kincset, amely 1715 óta a tenger fenekén hever.

A férjével és az álomkergetéssel való szakítás után Tess fedélzetmester lesz egy luxusjachton. Ugyanekkor Ben biztos nyomra bukkan. Jobb híján fellopódzik exneje új munkahelyére és megpróbálja rávenni Nigel Honeycutt-tot, az unatkozó iparmágnást, hogy együtt induljanak kincsvadászatra. Azt azonban nem köti az orrára, hogy nemcsak ők pályáznak a kincsre. Ez a film klasszikusan beleillik a Kate Hudson filmek sorába.

IMDb értékelés: 5,6
Ki szerepel még benne? Matthew McConaughey, Donald Sutherland


Forrás:

Carl és Molly most kezdték a közös életet, takaros házzal, unalmas szomszédokkal, biztos állással, és a friss házasok hancúrgazdag hétköznapjaival. Csupán egyetlen kínos bökkenő van tökéletesen kitalált létezésükben. A neve Dupree.

Randy Dupree Carl legjobb barátja, megrögzött agglegény, és éppen az utcára került, miután kirúgták állásából. A helyi kricsmiben héderező spannak Carl átmeneti menedékhelyet nyújt a kanapéján – hiszen ezért vannak a jóbarátok.

Ám az átmeneti vendégségből tartós hon-foglalás lesz, és miközben Carl vért izzad, hogy munkahelyén megfeleljen nagyhatalmú főnökének – aki mellesleg az apósa -, Dupree extrém szokásaival, szabados életmódjával, laza stílusával és a meztelenség iránti állandó vonzalmával a feje tetejére állítja – egyre inkább szó szerint – a békés családi fészket.

IMDb értékelés: 5,6
Ki szerepel még benne? Matt Dillon, Owen Wilson, Michael Douglas


Forrás:

Dustin halálosan szerelmes Alexisbe. Az okos, gyönyörű és szexi csajnak azonban nem igazán tetszik kapcsolatuk ilyetén alakulása, rövid úton lapátra teszi a srácot. Az elkeseredett ifjú szakemberhez, azaz a barátjához fordul segítségért.

Tank igazi specialista hírében áll: randevúzni viszi az exbarátnőket, majd pokollá téve életüket, szinte rákényszeríti őket, hogy visszameneküljenek egykori kedvesük karjaiba. Alexisszel azonban nem a megszokott módon mennek a dolgok. A lány nem dől be a trükköknek, ráadásul Tank különös bizsergést érez iránta.

IMDb értékelés: 5,9
Ki szerepel még benne? Jason Biggs, Dane Cook, Alec Baldwin


Forrás:

A csinos és fiatal Helen Harris (Kate Hudson) olyan életet él, amilyenről minden lány álmodozik: Manhattan legmenőbb divatügynökségénél dolgozik, karrierje töretlen, napközben divatbemutatókon pózol fontos embereknek, éjszakáit pedig a város legfelkapottabb klubjaiban tölti.

Egy váratlan telefonhívás azonban mindent megváltoztat. Helen döbbenten értesül arról, hogy nővére és sógora egy balesetben meghaltak és három árvát hagytak maguk után. A 15 éves Audrey, a tízéves Henry és az ötéves Sarah Helen nénihez költözik. Az ismeretlen vizekre jutott Helen kezdetben régi életmódját megtartva igyekszik a gyereknevelés elvárásainak is eleget tenni. Kicsit régi film, de nem hagyhattuk le a legjobb Kate Hudson filmek listáról.

IMDb értékelés: 6,0
Ki szerepel még benne? Hayden Panettiere, John Corbett, Paris Hilton


Forrás:

Az emlékezetes háborús filmdrámában, amely tizedik Kate Hudson filmek listánkon, Heath Ledger is szerepelt. A történet az 1890-es években játszódik Szudánban, Afrika egyik legnagyobb angol gyarmatán.

Öt fiatal elit tiszt éli unalmas napjait egy vidéki helyőrségben. Egy napon parancsot kapnak: erősítésként hét napon belül Kartúmba kell érniük az ostromolt brit parancsnokság védelmére. Az öt tiszt közül négyen örülnek, hogy végre harcolhatnak. Harry viszont félti életét és jövőjét. Nemrégen jegyezte el magát Ethne-vel (Kate Hudson), egy nyugalmazott tiszt lányával. Lemond rangjáról és a küldetésről.

Nem számít azonban környezete heves reakciójára: barátaitól és szerelmétől négy madártollat kap, amelyek a gyávaságot jelképezik. Leendő apósa is kitagadja. Nincs más hátra, mint közben foglyul ejtett barátait kiszabadítania. Kalandos utakon elindul Kartúmba egy helybéli magányos harcos, Abou Fatma segítségével.

IMDb értékelés: 6,5
Ki szerepel még benne? Heath Ledger, Wes Bentley


A legjobb Kate Hudson filmek, amiket bármikor szívesen újranézünk

Kate Hudson nagyon kimaxolja ezt a promóturnét!