Galéria
Forrás:

A Barátok köztben megismert színésznő karrierje gyönyörűen ível felfelé a mai napig, ennek ellenére Dia nem érezte úgy, hogy választania kéne a munka és az anyaság között. Csodálatosan egyensúlyoz, és még az egészségére is nagyon odafigyel. A bájos anyuka 24 évesen lett édesanya.


Forrás:

Az egykori zenecsatornás és rádiós műsorvezető ikergyermekei 2006-ban, 24 éves korában születtek meg. Bence és Bálint édesapja a szintén tévés Timó. Pintér Adrienn egyébként 2021-ben adott életet harmadik gyermekének, Freya Jázminnak.


Forrás:

A Luxusfeleségekből ismert szőke bombázó is 24 éves volt, amikor első gyermeke világra jött. Ariana 2014-ben látta meg a napvilágot. Öccse, Edward 4 évvel később érkezett.


Forrás:

Az aranytorkú énekesnő 24 évesen, 2020-ban hozta világra kislányát, Bellát. Párja Mikus Áron szobrász, aki szintén szeretett volna fiatalon családot alapítani.


Forrás:

Istenes Bence párja, az X-faktor felfedezettje 22 évesen hozta világra az első fiát, Nátánt. A híres párnak 2018-ban megszületett második fia, Ádin is.


Forrás:

A Barátok közt egykori csillaga manapság három gyermekes anyukaként él, és rengeteg karitatív tevékenységben vállal szerepet. Első gyermekét, Marcit 2003-ban szülte, Roni ekkor 22 éves volt.


Forrás: A gyönyörű műsorvezető 13 éves korában ismerte meg a férjét, akitől később gyermekei születtek. 20 éves volt, amikor megszülte első gyermekét Noát, majd másfél évre rá Milánt.

Magyar sztárok, akik fiatalon lettek édesanyák

A szépséges színész-műsorvezetőnő stílusa minden alkalommal kifogástalan és tökéletes, amit a Dancing with the Stars legutóbbi adásában is bebizonyított.