Galéria
Forrás: A csizmák szárhosszát bár első körben tényleg csak a te saját hangulatod, ízlésed és alkati igényeid befolyásolják, ám ha egy fokkal merészebb tervekkel vágnál bele a szezonba, akkor semmiképpen se felejts el beszerezni egy ilyen darabot, ami egy leggings vagy egy ruha társaságában kimondottan izgalmas összképet tud adni.
Forrás: Ár: 17.995 Ft - itt!
Forrás: Ezekben a hegyes orrú darabokban mindig is lapult egyfajta körülírhatatlan elegancia, ami még egy farmerba is képes olyan plusz energiát tenni, aminek hatására egy egészen új szintre emeli ezt a megszokott, klasszikus és néha már hétköznapi anyagot. Ennyi érv pedig azt gondoljuk, hogy elég is ahhoz, hogy te is nyitott szemmel kezdj el kutatni az őszi trendek között.
Forrás: Ár: 14.995 Ft - itt!
Forrás: A pár centivel a föld felett magasodó talpmegoldások már a tavalyi évben is főszerepet kaptak a trendek között, ezek után pedig talán érthető is, hogy egy ilyen sikerhullám után szeretnének még minimum egy szezont lehúzni köztünk.
Forrás: Ár: 32.490 Ft - itt!
Forrás: A vadnyugati stílus olyan rég, és olyan biztosan beékelte magát közénk, hogy lassan már nem lesz olyan évszak, amiben ne lenne képes megtalálni sikerekkel alapozott helyét. Nincs ez másként most sem! Idén is jöhet bármi, a letisztulttól egészen az extrém megvalósításokig!
Forrás: Ár: ~ 30 ezer Ft - itt!

4 csizmatrend, ami jön és 4, ami megy idén ősszel

Akárhogy is nézzük, még mindig a csizmatrendek közül kerülnek ki az ősz szinte legizgalmasabb kiegészítői.