Galéria
Forrás:

A #képesvagyok küzdeni a céljaimért kategóriában Horváth József kutatóbiológus kapta a díjat, aki a cigánytelepről indulva kívánta bebizonyítani önmagának és másoknak is, hogy tanulással lehet kiutat találni az elrendeltetettnek tűnő helyzetekből.


Forrás:

A #képesvagyok beszélni róla kategória győztese Szilágyi Liliána olimpikon úszó lett, aki a bántalmazás áldozataira hívja fel a társadalom figyelmét.


Forrás:

A #képesvagyok megmutatni a szépség ezer arcát kategóriában a közönség B. Nagy Rékának ítélte oda a díjat. Az énekesnő arra inspirál zenéibein és közösségi média felületein is, hogy merjenek önmaguk lenni és fogadják el azt, amit a tükörben látnak.


Forrás:

A #képesvagyok tenni az elfogadásért kategóriában a legtöbb szavazatot Lakatos Levente kapta - az influencer és író a podcastjában olyan emberekkel beszélget, akik a terheiket erősséggé alakították.


Forrás: A #képesvagyok túllépni a korlátaimon kategóriában végül Fenyvesi Zoli, alias Wheelchairguy, a többszörös handbike-os maratonfutó nyert. Zoli élettörténete bizonyítja, hogy kerekesszékben is lehet teljes életet élni.
Forrás:

A SHERO kategóriában inspiráló ismert női véleményvezérek kaptak helyet, a közönségtől a legtöbb voksot Szabados Ági nyerte el. A műsorvezető mára könyvkiadót üzemeltet és emberek tízezreinek adja át az olvasás iránti szenvedélyét. 


Forrás:

A hírességek mellett a #képesvagyok díj a civilekről is szól, a szerkesztőség a hétköznapi hős kategóriában Luci Gábornak ítélte oda az elismerést. Gábor autista, aki rengeteget dolgozott azért, hogy megvalósítsa önmagát, és másokon is segíthessen. Jelenleg okleveles szociális munkás, és utcán élő hajléktalanokkal foglalkozik.


Forrás: A győztesek együtt a színpadon!

Ők az első InStyle #képesvagyok díjátadó gála győztesei

Tomán Szabina az InStyle #képesvagyok gáláján is bebizonyította, hogy szemmel láthatóan imádja a cseppet sem hétköznapi stílusválasztásokat. És milyen jól is áll neki!