Galéria
Forrás: Mi mással is kezdhetnénk a listánkat, mint a főcímben felbukkanó legendás szettel. Egyszerre nőies ugyanakkor cool ez az összeállítás, a melltartó nélküliség pedig külön pikantériát ad neki.
Forrás: Mindig is imádtam ezt a csillogó tüllös ruhát, amit Carrie egy esküvőn viselt, ahol egy szerelmes verset olvasott fel a fiatal párnak. Mr. big pedig szokás szerint cserben hagyta.
Forrás: A tikkasztó new yorki nyárban a négy barátnő egy terasz partin hűsíti magát. Carrie bugyira hasonlítő sortja és topja az elengedhetetlen magassarkúval igazi karibi hangulatot áraszt.
Forrás: Elsőre érdekes választásnak tünt, hogy hasvillantó topra vett rá egy derékövet, de rajta még ez is jól mutatott.
Forrás: Szinte az egész szálodai szobát beterítette ez a ruha amit az utolsó évadban viselt, mikor Petrovskyt várta mindhiába.
Forrás: Arra is Carrie tanított meg minket, hogy a melltartónk ugyanolyan hangsúlyos szerepet játszhat a szettünkben mint egy top. Sőt az is sokkal jobban mutat ha a melltartópánt lóg ki a ruhánk alól, mintha egy átlátszó pánttal próbálnánk ugy tenni mintha nem látszódna. De Látszik!
Forrás: A második filmben viselte ezt a "visszafogott" szettet, amikor az abu dhabi piacon megpillantja régi szerelmét Aident.
Forrás: Az utolsó évedban párizsba érkezése napján volt rajta ez a francia ihletésű szett, természetesen egy rá jellemző kis csavarral.
Forrás: Stanford tanújaként egy szimpla szmoking volt rajta, ám az egészet megkoronázta evvel a különleges fejdísszel.
Forrás: Természetesen nem lenne teljes a felsorolás a hatalmas Vivien Vestwood esküvői ruha és a kék madárfészek nélkül. A boldogító igent igaz végül egy márka nélküli kosztümben mondta ki, de emlékezni minig is erre a ruhára fogunk.

Carrie Bradshaw legemlékezetesebb ruhái

A rajongók legnagyobb örömére elkezdtek szivárogni a vizuálisan is izgalmas részletek az And Just Like That forgatásáról.