Galéria
Forrás: Először a 2012-ben bemutatot Napos oldal című filmben láthattuk őket együtt, amit 2013-ban az Amerikai botrány, majd 2014-ben a Serena követett. 

És egyébként a 2015-ben kijött Joy című alkotásban is feltűntek mind a ketten, de tény és való, hogy itt már nem szerelmespárként működtek a vásznon.
Forrás: Az 1990-ben bemutatott Micsoda nő! után a rajongók tűkön ülve várták azt, hogy végre ismét romantikus környezetben lássák viszont kedvenceiket. A folytatásra közel 10 évet kellett várni, ugyanis 1999-ben jelent meg az Oltári nő című film, ami bár történetét tekintve egészen más volt az elődjénél, de a két színész párosa bőven elég volt a tervezett sikerhez.

Külön érdekesség, hogy Julia egy 2017-es interjúban elárulta, hogy gyakorlatilag könyörögnie kellett Richard Gere-nek azért, hogy elvállalja a Micsoda nő! férfi főszerepét, a színész ugyanis többször is visszadobta a felkérést. Ezek után minden bizonnyal a második közös munka kapcsán már sokkal engedékenyebb volt a sármos sztár.
Forrás: 1990-ben a Joe és a vulkánban kezdték meg közös pályafutásukat, amit a mai napig hihetetlen népszerű A szerelem hullámhosszán követett 1993-ban, és ezt az édes vonalat vitte tovább valahol a szintúgy Nora Ephron rendezésében készült 1998-as A szerelem hálójáb@n. Majd közel 17 évet kellett várni arra, hogy ismét egymás oldalán lássuk őket. Tom ugyanis szerepelt a Meg Ryan által rendezett 2015-ös Ithaca című filmben.
Forrás: Először 2005-ben az Ünneprontók ünnepében pattant ki köztük az első forgatókönyvbe íródott szikra, amit aztán tovább is vittek Woody Allen 2011-es Éjfélkor Párizsban című romantikus-vígjátékában.
Forrás: Semmiképpen sem hagynánk ki őket a listáról! Az 1997-es Titanic után 12 évet kellett várni arra, hogy 2009-ben A szabadság útjaiban ismét egymás karjaiban láthassuk őket.

A két színész között híresen mély barátság van, és bár ők ketten sosem alkottak egy párt, a rajongók hosszú ideig reménykedtek abban, hogy az egymásra vetett pillantásuk mögött egy kicsit több is van.
Forrás: 1998-ban a Nászok ásza volt az első közös munkájuk, amit 2004-ben Az 50 első randi, majd 2014-ben a Kavarás követett.
Forrás: Egy elég erős kezdést kaptunk 2003-ban  a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című alkotással, ez viszont remek alapot adott a 2008-as Bolondok aranyának.

Ők ketten például annyira jóban lettek, hogy még nyaralni is együtt mentek, és bár az elmúlt 14 évben nem szerepeltek közös filmben, a színésznő úgy nyilatkozott, hogy nyitott lenne egy újabb munkára.
Forrás: Ki ne emlékezne a 2011-es Őrült, dilis, szerelemre? Ez után a 2013-as Gengszterosztagban csodálhattuk őket, és a kettejük között minden szinten működő színészi kémiáról az Oscar-díjakkal jutalmazott Kaliforniai álommal győztek meg végleg minket.
Forrás: Először egy akciófilmben, az 1994-es Féktelenülben gabalyodtak össze, a kettejük közötti filmes bizsergést pedig a 2006-ban bemutatott a Ház a tónál című alkotásban bizonyították ismét.
Forrás: Kevesen emlékeznek rá, de 2005-ben a Túl a barátságon című meleg cowboyokról szóló drámában házaspárt alakítottak, 2010-ben pedig ismét egy projektbe sodorta össze az élet a Szerelem és más drogoknak hála.

10 filmes pár, akik többször is egymásba szeretett a filmvásznon

Neked ki volt a kedvenc filmes párod?