Galéria
Forrás: A 2000-es évek egyik ikonikus darabja most ismét visszatér, és bár farmer kiadásban sem egy elvetendő ötlet, mi most elsőkörben a földszínű változatokat ajánlanánk, hiszen ezekben olyan sok izgalmas részlet és kihívás rejlik, amit kár lenne nem kipróbálni.
Forrás: Ár: 15.995 Ft - itt!
Forrás: Az utóbbi pár szezonban egyre kevesebb és kisebb szerep jutott a szűkre szabott daraboknak, így valahol várható volt, hogy ez a tendencia idén ősszel sem változik majd. Szerencsére a választék igencsak ígéretesnek tűnik, így nem kell azon aggódnod, hogy nem találsz majd rá a saját hangodra.
Forrás: Ár: 6.495 Ft - itt!
Forrás: Már tavaly is sokakat meglepett az, hogy a csípőfazonú nadrágokat ilyen hangos siker követte a divathetek után, és bár őszintén szólva azt gondoltuk, hogy ez a trend a nyár végével ki is csekkol majd, ám ahogy a mellékelt ábra mutatja, nem így lett. És bár nem mindig könnyű megtalálni az ideális darabokat egy-egy ilyen nadrág mellé, ami azt illeti, nem is lehetetlen, így ha kellő bátorság szunnyad benned, akkor itt is van a remek alkalom egy többesélyes próbakörre.
Forrás: Ár: 9.995 Ft - itt!
Forrás: Talán nem meglepő az, hogy az elkövetkezendő hónapokban egy kicsit letisztultabb formát öltenek a boltokban fellelhető színek is, ez pedig bizony a nadrágokra is hatással van. Ám mivel egy régóta sikeres árnyalatról van szó, így azt gondoljuk, hogy túl sok fejtörést nem okozhat majd.
Forrás: Ár: 15.990 Ft - itt!
Forrás: A hűvösebb időben úgysem kényelmes bokát villantva közlekedni, egy ilyen jól bevált és ismert fazonban pedig pont minden adott ahhoz, hogy az őszi trendekkel bejövő darabok között is megtalálja a saját hangját.
Mert hidd el, nagyon sok stílusban képes kaméleonként működni! Persze minden textúra esetében figyelj arra, hogy a nadrág hossza pont addig érjen, hogy ne a földet súrolja, az ugyanis hosszútávon nem csak az anyag szakadásához vezethet, de egy ponton könnyen ízléstelenné is válhat.
Forrás: Ár: 18.990 Ft - itt!

5 nadrágtrend, ami jön és 5, ami megy idén ősszel

A pulcsik szezonja visszafordíthatatlanul is a nyakunkon van.