Galéria
Forrás: Az elmúlt évek után szabadon, idén is helyet kap a mindennapokba ez a magasszárú darab, ami bár leginkább a mini szabásokkal mutat a legjobban, azért így se fogsz unatkozni mellette, hiszen az anyagválaszték ebben a témakörben is több, mint tökéletes. És hát a szűkebb farmerok is örömmel kollaborálnak egy ilyen lábbelivel. Egy szó mint száz, tényleg tuti befektetés lehet ez a csizma.
Forrás: Ár: 58.995 Ft - itt!
Forrás: Bármennyire meglepő is, a szemkápráztatóan csillogó kiegészítők ebben az időszakban is kiemelt helyet kapnak majd. Egy lenyűgöző cipő vagy táska pedig már önmagában is kellőképpen szemet gyönyörködtető ahhoz, hogy a figyelem középpontjába kerüljön.
Forrás: Ár: 8.995 Ft - itt!
Forrás: A hegyek mellett az utcákon is tovább hódít ez a meleg darab, ami bár első ránézésre nem éppen tűnik elegáns választásnak, ám ez egy percig se zavarjon! Valami különös oknál fogva lapul benne egy olyan érdekes plusz, hogy a kicsit zord külső ellenére is elég gyorsan képes ráhangolódni a szekrényed tartalmára.
Forrás: Ár: 15.995 Ft - itt!
Forrás: A kabátok után a sálakat, sapkákat, cipőket és táskákat is ellepik ez a puha textúra, ami a legkülönfélébb színekben - és van, hogy mintákban - képviseltetik magukat. És bár egy ilyen darab már önmagában is elég szembetűnő, azért nem mindig kell visszafogott darabokkal párosítani.
Forrás: Ár: ~ 27 ezer Ft - itt!
Forrás: Sok tervező például kövekkel és szalagokkal dobta fel ezt a klasszikus darabot ebben a szezonban, a már megszokott csillogó és kötött verziók mellett. Ezeket az érdekes elemeket pedig kár lenne nadrág alá rejteni. Éppen ezért, ha szintúgy valami újhullámos és attraktív stílustippre vágysz ezekben a hónapokban, akkor ezt a zoknit kár lenne kihagyni.
Forrás: Ár: ~ 2.600 Ft - itt!
Forrás: A baseball sapkák után kicsit sem meglepő az, hogy még több mozgáshoz köthető, kényelmes darabbal bővül majd a repertoár. Így ne csak a melegítőnadrágban gondolkodj, hanem  minden másban is. A kreativitásod szinte biztos, hogy megtalálja majd a számításait a most elstartolt választék között.
Forrás: Ár: 5.490 Ft - itt!
Forrás: Amikor élénk ombré és airbrush színű részletek lepték el kifutókon felvonuló táskákat, akkor már sejthető volt, hogy erre az irányra szinte minden tervezőház rákap majd. Ennek hála pedig szinte biztos, hogy az elérhetőbb árkategóriában is találni majd visszautasíthatatlan ajánlatokat.
Forrás: Ár: 48.990 Ft - itt!
Forrás: A plüss melegítők, fura szabások, élénk színek és az elsőre hordhatatlannak tűnő trendek után már semmibe sem telik egy sportosabb napszemüveget is felvenni a személyes gyűjteményedbe. És bár nyakunkon a hideg, ettől függetlenül a napsütötte napok számától nem kell teljesen elbúcsúzni, így ez a darab remek opció lehet egy kis őszi divatozásra.
Forrás: Ár: ~ 12 ezer Ft - itt!
Forrás: A korábban említett díszes zoknik mellett a színes harisnyákat is bejöttek a képbe, amik a fehértől kezdve a mintás változatokon át garantáltan gondoskodnak arról, hogy megidézzék a mindennapjainkban gyerekkorunk egyik megosztó szeletét. Szerencsére az árnyalatok elég támpontot adhatnak abban, hogy mit és mivel érdemes összemixelned, de szerintünk pár alkalom után úgyis a kisujjadból rázod majd ki a dolgot.
Forrás: Ár: 2.995 Ft - itt!
Forrás: A tornacipők és a sportcipők után most a deszkás lábbeliken a sor, hogy meghódítsák az outfitjeinket. Már csak az a kérdés, hogy te mennyire vagy vevő erre a kissé elfeledett, de nagyon is markáns irányra, ami lapos és kényelmes elődjeihez hasonlóan a legváltozatosabb körítésben is megtalálják a számításaikat.
Forrás: Ár: 28.490 Ft - itt!
Forrás: A szívalakú táska lesz most az ősz egyik nagy kedvence. De ha a forma nincs is meg, akkor kulcstartó és egyéb dísz képében is bekerülhet a szettjeidbe ez a szerelmes motívum.
Forrás: Ár: 3.995 Ft - itt!

11 kiegészítőtrend, amiben megéri gondolkodni 2022 őszén

Az őszi hónapokban mindig is különleges helyet foglaltak el a kiegészítőtrendek, amik idén is mindent megtesznek azért, hogy felejthetetlenné varázsolják nekünk ezt a szezont.