Galéria
Forrás: Tény és való, hogy nagyon komfortos tud lenne, ha minden kéznél van, de egy idő után ez a kényelmi döntés könnyen áteshet a ló túloldalára. 
Ajánlott átgondolni, hogy a különféle salátaöntetnek, extra olajnak, konyhai kiegészítőnek és a kisebb elektromos kütyüknek egy külön helyet keress valamelyik szekrényben. Mert így bár valóban nem lesznek mindig kéz alatt, de szem előtt sem, ami nem egy rossz indok, ha egy rendezett konyhát szeretnél. Szóval tényleg csak azok a dolgok maradjanak kint, amikre minden nap szükséged van.
Forrás: Teljesen érthető ha a zsúfold időbeosztásodba nehezen fér bele az, hogy minden frissen vásárolt dolgot üvegekbe töltögess, pedig hidd el, hogy érdemes időt szánni rá.
A különféle színes reklámcsomagolások nagy mennyiségben ugyanis képesek a káosz ezer és egy arcát mutatni, és idővel akaratlanul is túlságosan kupis hatást keltenek.
Éppen ezért éri meg tényleg beszerezni pár szemrevaló kis üveget - vagy gyűjtögetni a befőttesüvegeket -, dobozt, amikben kedvedre rendezheted őket. Manapság már kapni nagyon jó áron címkézőt is, amivel még inkább feldobhatod és személyesebbé teheted a tárolóelemek arculatát, és így tartalmát is.
Forrás: Tudjuk jól, hogy ennél alapvetőbb dolgot aligha mondhattunk volna, ám részleteiben nézve mégiscsak fontos pont ez. Nemcsak a mosogatást célszerű időben lebonyolítani, hanem a törölgetést is!
Mindig szánj időt arra, hogy főzés után a pultra löttyent pacákon túl a sütőre tapadt ételmaradékokat is gondosan eltávolítsd, mert már csak egy kisebb koszfolt is igénytelen hatást kelthet. Szintúgy nem szabad elfeledkezni a mosogatóról sem, amit a mindennapos takarítás mellett bizonyos időközönként egy kis vízkőoldót is elbír.

3 dolog, amit mindenképpen érdemes megtenned, hogy konyhád rendezett legyen

Sokan azt állítják, hogy a konyha csak főzésre szolgál, pedig jobban belegondolva nem így van.