Galéria
Forrás: A lófarok amúgy is egy egyszerű megoldás, de a megszokott és hagyományos technikák helyet próbáld ki ezt a tarkón összekötött változatot, ami pillanatok alatt szuperelegáns hatást ad a megjelenésednek!
Forrás: A '90-es évek visszatértét akár egy ilyen imádnivaló műanyag hajcsattal is megünnepelheted, ami ráadásul pont annyira különleges és mutatós, hogy bármilyen összeállításba villámgyorsan beilleszthető.
Forrás: Jennifer Lopez fodrásza is megosztotta már ezt az aranyat érő, instant hajdúsító varázslatot, melynek segítségével a legegyszerűbb fürtök is látványosnak tűnnek majd.
Forrás: A hideg hónapokban legalább ennyit tovább tudunk vinni a meleg nyári napok emlékeiből. Nincs más dolgod, mint este lefekvés előtt 4-6 tincsre szeded szét a hajad és mindegyiket egyesével befonod. Reggel pedig csak ki kell bontanod őket és hajlakkal fixálni az így kapott hullámokat. Hát nem szuper?
Forrás: Egy copf tényleg nem rabol el hosszú perceket az életünkből, így ezen trükk megvalósítása sem fog 2 percnél többet igénybe venni a reggeledből. És bár szupergyorsan megvagy vele, ez mit sem vesz majd el a végeredmény értékéből, ami szemmel láthatóan kihagyhatatlanul különleges.
Forrás: Hihetetlen, de igaz, hogy mostanság egyre nagyobb sikernek örvend ez a kontytípus, ami tényleg annyira könnyű, hogy abszolút találó rá a lusta jelző. Ha tudtuk volna, hogy az éveken át otthoni pihenésre összedobott egyszerű hajviseletünk egy szép napon ekkora divat lesz majd, akkor tuti nem töltünk több órát azzal, hogy tutorial videókkal bővítsük az ötlettárunkat.

6 frizuratipp, amit 2 perc alatt összedobhatsz

A legnagyobb rohanás közepette aranyat tud érni minden frizuratipp.