Galéria
Forrás: Minden bizonnyal te is nagyon jól emlékszel Audrey Tautou ikonikus frizurájára az Amélie csodálatos életéből. Ez a körülbelül a nyak vonaláig tartó kedvelt fazon most visszatér, és a maga kicsit kócosan izgalmas formájával ismét meghódítja a hajtrendeket. Így ha jó ideje fontolgatod már azt, hogy valami újba vágj bele (szó szerint véve is), akkor ezt az újraéledt stílust neked találták ki.
Forrás: A lob fazon mostanság nagyon felkapott választás a hírességek körében is, hiszen minden arcformával nagyon jól működik, és olyan könnyen formázható, hogy a vágyott eredmény még a reggelekből sem rabol el hosszú perceket. Ez a klasszikus vállig érő, egyenesen vágott, elegáns karakter pár lágy hullámmal megbolondítva modern és nőies hatást kelt. Egy dologra azonban mindig figyelj! A hővédőt sprayt sose hagyd ki a rutinodból, mert csak így őrizheted meg hajad természetes szépségét.
Forrás: Ez a rétegező trükk most az egyik legnépszerűbb frizuratrend, így nem meglepő az, hogy a francia nőket se hagyja hidegen. Ez a Soft Layers név alatt futó stílust, a közepes és hosszú hajban elbújó gyengéden rétegezett tincsek jellemzik.
Ha szeretnél egy kicsit retróbb hangulatot kölcsönözni a hajadnak, akkor érdemes körkefével száríthatod
a rétegeket. Hidd el a végeredményt te is imádni fogod!

3 őszi hajtrend, ami most divatos a francia nők körében

A legnagyobb rohanás közepette aranyat tud érni minden frizuratipp.