Galéria
Forrás: Év elején Lisa és Jason 16 év és két közös gyermek után úgy döntöttek, hogy véget vetnek a kapcsolatuknak. A döntés hátterében elvileg az állt, hogy Lisa már nagyon vágyott a nyugalomra, amit a férje forgatásai miatt nem igazán érzett. A sok utazás, majd külön töltött idő miatt pedig teljesen eltávolodtak.
Forrás: A focista és a kolumbiai énekesnő elvileg már hónapok óta nem alkotnak egy párt, de csak néhány hete derült fény a szakításra. Állítólag a szépséges Shakira megelégelte a folyamatos megcsalásokat, sőt egy alkalommal ő nyitott rá a párjára, akitől két fia is született. A legfrissebb hírek szerint pedig a válás sem lesz egyszerű, mert mindketten igényt tartanak a gyerekek felügyeleti jogára.
Forrás: Szinte teljesen hang nélkül tettek pontot három éves kapcsolatukra, holott másfél évvel ezelőtt még boldogan jelentették be gyermekük születését. Azóta mindketten továbbléptek, kapcsolatuk pedig barátsággá szelídült.
Forrás: Sajnos sok rajongója már az elején megjósolta, hogy nem lesz hosszú életű az énekesnő és fiatal szerelme kapcsolata. Egyrészt a nagy korkülönbség, másrészt a pop királynőjének kínos viselkedése miatt. Végül 3 évig bírták együtt, amelyre néhány hónapja tettek pontot. Az okát viszont azóta sem árulták el.
Forrás: Miley Cyrus szülei harmadszor is válásra készülnek – közel öt évvel azután, hogy visszavonták a másodikat. Tish Cyrus április 6-án nyújtotta be a válókeresetet Billy Ray Cyrus ellen 29 év házasság és öt gyerek, köztük szupersztár lányuk, Miley Cyrus után. 2010-ben Billy Ray nyújtotta be először a válókeresetet, de néhány hónappal később visszavonta a válást. Tish 2013-ban nyújtotta be először, de a pár 10 nappal ezt követően kibékült.
Forrás: Erre mondják azt, hogy nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Kanye viharos válása után mindenképp akart maga mellé egy új Kim Kardashiant, végül összehozta a sors Julia Fox-szal. A pár néhány hétig jól elvolt, ám Kanye bipoláris viselkedése miatt végül nem húzták sokáig.
Forrás: Februárban röppent fel a hír, hogy Shailene Woodley és Aaron Rodgers felbontotta az eljegyzését, egy forrás pedig a következőket mondta:
"Nagyon különböző emberek, elfoglaltak a munkájuk miatt, és voltak akadályok, amelyeket nem tudtak leküzdeni" - mondta a forrás. „Barátságosan váltak el. Nem volt sem dráma, sem veszekedés."
Egyszerűen nem ment nekik.” Woodley és Rodgers 2021 februárjában jelentették be az eljegyzésüket.

Van, aki több, mint 10 év után döntött a külön válás mellett: híres emberek, akik 2022-ben szakítottak

A kolumbiai énekesnő először adott interjút arról, hogyan éli meg különválását gyermekei apjával.