Galéria
Forrás: Az elmúlt hónapokban a vékony nyakláncokat halmoztuk a leginkább, ahogy a gyűrűválasztásainkat is a visszafogottság jellemezte. Most azonban ahogy az lenni szokott, a rétegekkel együtt ismét visszatérnek a méretes, csillogó és látványos kövekkel megpakolt ékszerek. A minimalizmus elvét tehát egy kis időre felejtsd el és merj egy fokkal nagyobban gondolkodni!
Forrás: Ár: 4.495 Ft - itt!
Forrás: Egy időben hihetetlen népszerűségnek örvendtek a charmokkal megtoldott darabok, ezek az apró kis figyelemreméltó kincsek pedig most teljes erőbedobással vetették bele magukat a szezonba. Egy ilyen lelkes nyitás után nem is kérdés, hogy a siker garantált lesz.
Forrás: Ár: 7.490 Ft - itt!
Forrás: A feltűnő ékszerek nemcsak a kövekkel kirakott csillogó formában jelennek majd meg, hanem a múltidézés képében is. Az elmúlt pár szezonban már jócskán kaptunk ízelítőt abból, hogy a '90-es, na meg a 2000-es évek annyira jól ráérzett a jelen kor igényeire, hogy nem igen akarnak még itt hagyni minket. Így pedig a 2022-es őszi kollekcióban is erősen jelen lesznek, és minden bizonnyal hasonlóan nagy népszerűséghullám kíséri majd őket. Egy szó mint száz, megéri előkeresni műanyag ékszereidet.
Forrás: Ár: 6.995 Ft - itt!
Forrás: Minden bizonnyal te is emlékszel arra, hogy sok-sok évvel ezelőtt mekkora sikert futott be ez a stílus, ami aztán ahogy jött, úgy el is tűnt a köztudatból. És bár az elmúlt pár szezonban azért aktívan próbálkozott azzal, hogy ismét a gardróbunk és szettjeink közelébe kerüljön, nagyon úgy tűnik, hogy törekvéseit siker koronázta. Ha valami újdonságot dobnál be egy-egy kimozdulós alkalomra, akkor ezt a trendet neked találták ki! És külön érdekes, hogy bár egyedül is kimondottan feltűnő jelenség egy ilyen darab, most halmozva is zöld lámpát kapott.
Forrás: Ár: 6.995 Ft - itt!
Forrás: Elsőre érdekesnek tűnhet az, hogy a hideg hónapokra időzítették eme trendet, ám jobban belegondolva, végül is teljesen logikus az, hogy a tervezők a hűvös hozta depressziós hangulatba ezekkel az érdekes szirmos csodákkal próbálnak egy kis frissességet vinni. Éppen ezért hozták most úgy a trendek, hogy az elnagyolt virágos ékszerekkel lesz majd tele minden. Egy szettnyi próbát pedig szerintünk mindenképpen megér!
Forrás: Ár: 82.300 Ft - itt!

5 ékszertrend, ami jön és 5, ami megy idén ősszel

Az ékszertrendek ebben a szezonban is látványosra sikeredtek!