Galéria
Forrás:

2011-ben kezdtek megváltozni az érzéseik, ekkor randiztak először egymással: Ryan egy sushi étterembe vitte Blake-et. Ezután minden olyan gyorsan történt: a színész hamar eldöntötte, hogy feleségül akarja venni Blake-et, aki nemcsak igent mondott, de 2012-re meg is szervezte az esküvőjüket, ami a nyilvánosság teljes kizárásával zajlott.

Blake korábban többször elmondta már, milyen fontos, hogy a másik ne csak a szerelme, de a legjobb barátja is legyen, mert ettől működik jól egy kapcsolat.

„Tudtam, hogy egész életemben a legjobb barátom lesz. Ez a legnagyobb dolog számomra. Sosem volt még ilyen barátom korábban. Legalább annyira kedvelem, mint amennyire szeretem őt” – mondta korábban a színésznő egy interjúban.

Annak ellenére, hogy mindkettőjüknek hektikus időbeosztása van, igyekeznek minél több időt együtt tölteni.


Forrás:

2014-ben született meg első gyermekük, James Reynolds, akinek 2016-ban megérkezett kistestvére, Inez is. 2019-ben aztán öttagúvá vált a család, amikor Betty is megszületett. Nem kérdés, hogy a pár imádja a gyerekeit, épp ezért próbálják megóvni őket a nyilvánosságtól, hogy olyan átlagos gyerekkort biztosítsanak számukra, amennyire átlagosat csak lehet. Blake korábban elmondta: nagyon izgatott volt az első bébi érkezésénél, ugyanis mindig is imádta a gyerekeket, és a jövőben anyaként képzelte el magát. 

A pár annyira védi magánéletét, hogy az elmúlt években csak akkor jelentek meg a vörös szőnyegen gyerekekkel az oldalukon, amikor Ryan megkapta a saját csillagát a Walk of Fame sétányán.


Forrás:

Nincs ünnep viccelés nélkül – akár ez is lehetne a jelmondatuk, hiszen Blake és Ryan híres arról, hogy minden évfordulót humorosan tálalnak a rajongóknak. Láthattunk már kevésbé jól sikerült fotókat Blake-től, amiket férje osztott meg róla, de Ryan úgy is felköszöntötte már szerelmét Instán, hogy a fotóról hiányzott Blake fél arca. Egyszerűen zseniális, hogy mindenből képesek viccet csinálni, ráadásul a humorérzékük is egyformán jó.


Forrás:

Persze sokan próbálnak példát venni a kapcsolatukról, amiben valószínűleg vannak hullámvölgyek is, de mint semmilyen fontos közös pillanatot, ezt sem teregetik ki a világnak. Ennek ellenére szuper csapatot alkotnak, Ryan nemrég még azt is elárulta, mi lehet a titkuk:

„Együtt fejlődünk. Tanulunk egymástól. Nagyon szerencsés vagyok, hogy van egy barátom ebben.”

Kíváncsian várjuk, mit hoz még a jövő kettejük számára!

Blake Lively és Ryan Reynolds története: ilyen az igaz szerelem

A színésznőnek nem maradt más lehetősége.