Galéria
Forrás: Ella Stiller 2002 áprilisában született, idén tölti be a 20-at. A fiatal lány viszont már korán dolgozni kezdett, hiszen ő maga is színésznői karrierről álmodozik: a Megaagy című vígjáték egyik szinkronhangja volt, valamint feltűnt híres apukája mellett az Éjszaka a múzeumban egyik részében, illetve a Szökés Dannemorából egyik epizódjában is.
Forrás:

Ben Stiller nemrég mesélt arról, hogy mindezek ellenére Ella nagyon őszintén elmondta a véleményét abban a kérdésben, hogy édesapja mennyire volt mellette gyerekként. A színész karrierje épp akkor pörgött igazán, amikor Ella kicsi volt, így nagyon sokszor a munka vitte el szabadideje jelentős részét.

"Megtanultam, hogy a gyerekek nem követik úgy figyelemmel a karrieredet. Butaság lenne azt gondolni, hogy őket ez érdekli. Ők csak egy olyan szülőre vágynak, aki jelen van és támogatja őket. Valószínűleg ezt jobban akarják, mint azt, hogy én lelépjek és a kreatív határaimat feszegessem."


Forrás:

Ella Stiller egyébként otthonosan mozog a vörös szőnyegen, hiszen nem egy alkalommal kísérte már el édesapját a díjátadókra és premierekre. 


Forrás: Édesapja filmjei mellett egyébként több más szerepet is szívesen elvállalt az utóbbi időben. A Netflix vígjátékában, a Hubie, a halloween hősében Adam Sandler mellett is feltűnt!
Forrás: Ella filmes karrierjét mindig is támogatták szülei. Édesapja és édesanyja egyaránt örültek annak, hogy lányuk is a filmezés felé indult el, elvégre mindketten otthonosan mozognak ebben a közegben.
Forrás:

Magánéletét tekintve viszont nem sokat tudni Elláról, hiszen a fiatal lány a közösségi médiában is nagyon visszafogott. Insta-oldala privát, így tényleg csak barátai láthatják posztjait. 


Forrás:

Öccse, Quinlin Dempsey Stiller még csak 16 éves, és egy ideje elkerülte a vörös szőnyeget, de könnyen lehet, hogy egy nap ő is a filmezéssel akar majd foglalkozni.


Forrás:

Íme egy cuki fotó a gyerekekről és híres apukájukról 2013-ból!


Íme Ben Stiller szépséges lánya, Ella

Óriási a hasonlóság a színész és lánya között.