Galéria
Forrás:

A blézerek évek óta elmaradhatatlan darabjai az őszi ruhatárnak, ez a tyúklábmintás változat pedig idén nagy kedvenced lehet.

Ár: 13 500 Ft


Forrás:

Már kapható a Celeni AW22-es kollekciója, az Eclectic Nomad. Az őszi-téli kollekció egy merész és szabad önkifejezésre szeretné sarkallni a nőket, a számos izgalmas mellett ez a fehér body igazi alapdarabja lehet a gardróbodnak.

Ár: 190,21 € - itt!


Forrás: A New Balance egyik leghíresebb tornacipőjeként az 574 most továbbírja a saját történetét. Megérkezett a New Balance legnépszerűbb modelljének egújabb verziója, az 574+, ami egészen új magasságokba emeli viselőjét a megemelt középtalp hozzáadásával.

Ár: 39 490 Ft - itt!
Forrás: Tarts az egészségedben is a lépést a trendekkel! Egyre népszerűbbek ugyanis a folyékony vitaminok, amiket sokan már előnyben részesítenek a nagyobb kapszulák helyett, ráadásul gyorsabb a felszívódásuk is. Ne is adj esélyt az őszi fáradtságnak, és támogasd meg az immunrendszered a következő hónapokra!

Ár: 6495 Ft - itt!
Forrás: A H&M Move Monogram kollekciójának nem elég, hogy Jane Fonda az egyik nagykövete, de olyan kulcsfontosságú futóruhákat tartalmaz, amelyeket kifejezetten úgy alkottak meg, hogy minden stílusos döntésnek funkciója legyen. Mindegyik részlet a boldog mozgásról gondoskodik, így nem is kell több érv szerintünk arra, hogy beújíts belőle néhány darabot! 

Ár: 24 995 Ft - itt!
Forrás: Hamarosan beköszönt a kötött pulcsik ideje! A Daige márka egyik legkedveltebb darabja évek óta az aszimmetrikus VALI pulóver, ha eddig nem szereztél be egyet, akkor most itt az ideje.

Ár: 85 € - itt!
Forrás: Nincs ősz csokoládé nélkül, a Chocomaze CrunCHÉ vonala pedig új színt vihet a nassolásba! Ez a roppanós mandulás-szezámmagos krokant étcsokoládé burokba mártva igazi édes kényeztetés lehet az esti kedvenc sorozatod mellé.

Ár: 3490 Ft - itt!
Forrás: Nincs klasszikusabb őszre, mint egy ballonkabát. A Mango Committed kollekciójának darabja 100% pamutból készült, vízhatlan technikai anyag. A Committed címkés darabok egyébként olyan termékek, amelyeket fenntartható szálakból és/vagy gyártási folyamatokkal készítettek, csökkentve ezzel környezeti hatásaikat.

Ár: 27 995 Ft - itt!
Forrás: Tapasztald meg te is a többfunkciós száraz olaj bio verzióját, amely egyetlen lépésben táplálja az arcot, a testet és a hajat. Olyan termék ez, mely táplálja a bőr ragyogását és helyreállítja a szerkezetét, miközben felébreszti érzékeit. Finom alkímiája értékes organikus olajokat tartalmaz (bio szilvaolaj és bio szezámolaj), melyek ellenállhatatlan szatén csillogással borítják be a bőrt, érzéki száraz tapintású textúrájáról nem is beszélve. Illata nyugtató Neroli jegyekkel táplálja az abszolút nyugalom érzését.

Ár: 13 800 Ft - itt!
Forrás: Kezdj el jógázni otthon, a saját tempódban ezzel a nagyszerű, 50 jógapózt bemutató készlettel. Vegyél egy nagy levegőt, gurítsd ki a matracodat, terítsd ki a kártyáidat, és a kövesd a testi-lelki erőd fokozására tervezett 25 jógaóra egyikét. Használhatod a kártyákat a saját jógaórád megtervezéséhez is.

Ár: 6995 Ft - itt!

Szeptemberi shoppinglista: 10 kihagyhatatlan vétel a hónapra

Helló, ősz! Már nagyon vártunk! És veled együtt a sok újdonságot is!