Galéria
Forrás: Az egykori futballsztár egy időben erősen kopaszodott, és bár ekkortájt inkább szuperrövid hajra váltott, ma már visszatért a megszokott frizurájához és a tartós végeredmény érdekében ő is szakemberek segítségét vette igénybe.
Forrás: Jennifer Lopez újdonsült férje bár hivatalosan semmilyen formában nem nyilatkozott ebben a témában, a szaklapok biztosak abban, hogy 2014 környékén egy aprócska változtatáson ő is átesett és azt pletykálják, hogy nem olyan rég ismét élt ezen lehetőséggel.
Forrás: A brit színész egy nagyon érdekes példa a listánkban. Jude haja a 2000-es évek után kezdett el ritkulni, amit ő hajbeültetéssel próbált a maga diszkrét módján orvosolni.
Egyesek szerint a mai napig megfordul egy-egy erre szakosodott klinikán, de mostanság már inkább csak a fejetetőn lévő hajszálait dúsítja, és úgy tűnik, lemondott a homlok-halánték vonalon lévő hajkontúr megtartásáról.
Forrás: A Mad Max-szel világhírűvé vált sztárnak körülbelül a '90-es években kezdett el hullani a haja, és bár az elején jól viselte, az idő múlásával járó változást, később már ő is a hajbeültetésben találta meg a megoldást.
Forrás: A színész is ezen orvosi eljárás mellett döntött, hogy a kor előrehaladtával se veszítsen megszokott sármjából.
Forrás: A Grease sztárja bár ma már kopasz, azért hosszú évekkel ezelőtt ő is megpróbálkozott ezzel a módszerrel.
Forrás: Bármilyen hihetetlen is a hozzáértő szakmai szemek biztosak abban, hogy a sportoló is átesett egy kis változtatáson.
Forrás: Az énekes sosem titkolta, hogy egykori erős kopaszodásának a végére ezzel a jól bevált módszerrel tett pontot.
Forrás: A jóképű énekes sokakkal ellentétben nyíltan vállalja azt, hogy az elmúlt években hajbeültetésen esett át.
Forrás: Sokan biztosak abban, hogy a U2 frontemberének hajkoronája sem a természet műve.

10 híres férfi, aki hajbeültetésen esett át

Talán téged is meglep majd, hogy hány ismert sztár vállalt be hajbeültetést az évek során.