Galéria
Forrás:

Tudtad, hogy Katalin az első nő a történelem során, aki diplomával rendelkezett, mielőtt beházasodott volna a királyi családba? Pedig így van! Katalin pedig úgy tűnik, hogy „divatot” teremtett, azóta ugyanis a sorba már Meghan is beállt, hiszen neki is van diplomája.


Forrás:

Bár ezt nem sokan tudják, de a rajongók simán küldhetnek e-mailt a királyi család tagjainak, ők pedig gyakran válaszolnak is ezekre az üzenetekre. Erzsébet királynő például napi 300 (!!!) rajongói e-mailre válaszolt, emiatt pedig még egy asszisztenst is felvett, aki minden egyes nap szorgosan segített a királynőnek az üzenetek megválaszolásában. Menő, igaz?


Forrás:

Diana és Károly egykori komornyikja érdekes dolgokat árult el a király furcsa szokásairól a Serving the Royals című dokumentumfilmben, amiket eddig valószínűleg senki nem sejtett. Elmondása szerint ugyanis Károlynak minden reggel kivasalják a pizsamáját és a cipőfűzőjét, a fürdőkád dugója csak és kizárólag egy pozícióban lehet, a víz hőmérséklete is szigorúan meg van szabva, ráadásul az inasai pontosan egy hüvelyknyi fogkrémet nyomnak ki neki a fogkeféjére minden egyes reggel. Hát, így is lehet élni!


Forrás:

Dianát a világ úgy ismerte meg, mint Károly feleségét, a szívek királynőjét, Anglia legimádottabb hercegnéjét, pedig annak ellenére, hogy nemesi családból származott, az eljegyzése előtt igencsak egyszerű munkája volt (mert igen, dolgozott!). Diana ugyanis először dadusként dolgozott óránként 5 dollárért, később pedig óvónőként tevékenykedett a Young England Schoolban. Gondoltad volna?


Forrás:

Sokan nem értik, hogy a királynő miért viselt minden esetben valami szikrázó, extra színes ruhát, ha alapvetően a királyi család a visszafogottságra törekszik. A válasz pedig egyszerű, és nem, nem a divathoz van köze. Erzsébet királynőnek ugyanis hihetetlenül fontos volt, hogy bárhova megy, az emberek azonnal kiszúrják és lássák őt, bármekkora is a tömeg, a legjobban pedig úgy tudott kitűnni, ha színes ruhadarabokban jelenik meg az eseményeken.


Forrás:

Diana és Károly kapcsolatáról sajnos vagy nem sajnos, de nagyon sok dolgot tudunk, azt viszont csak nagyon kevesen tudják, hogy Károly először nem Dianára vetett szemet, hanem a hercegné nővérére, Sarah Spencerre. Ráadásul el is kezdtek randizgatni, hiszen ők korban sokkal közelebb álltak egymáshoz, mint Diana és Károly, akik között 12 év volt a korkülönbség. A vicces rész pedig az, hogy Dianát saját nővére mutatta be Károlynak, amikor még úgy volt, hogy ők fognak egy párt alkotni...


6 meghökkentő tény a királyi családról, amit soha nem gondoltál volna

A brit királyi család életet meg kell hagyni, hogy néha már követhetetlenül sok szabály korlátozza.