Galéria
Forrás: A tofuból és búzafehérjéből készült dmBio vegán rudacska valódi grillélményt nyújt, ízletes húsmentes alternatíva a hagyományos grillkolbász helyett. Serpenyőben ropogósra sütve vagy grillezve is elkészíthető.
Forrás: A dmBio fusilli száraztészta vöröslencséből 100% őrölt bio vöröslencséből készül egy olaszországi családi üzemben. A vegán és gluténmentes fusilli természetes módon gazdag fehérjében és rostokban.

Forrás: A dmBio vegán granulátum zöldborsófehérjéből és jackfruitból remek húsalternatíva klasszikus darált húsos ételek húsmentes elkészítéséhez. A szójamentes, tisztán növényi (100%) készítmény összetevői mind ökológiai gazdálkodásból származnak. Elkészítés után a tasakban található mennyiség háromszorosára duzzad, különleges állaga miatt ideális például húsgolyók, bolognai szósz, chili sin carne vagy lasagne vegetáriánus módon való elkészítéséhez. Magas proteintartalma miatt bármely ételt fehérjedús fogássá varázsol.
Forrás: A mandulából és kesudióból készült dmBio vegán tésztafeltét ideális alternatíva reszelt parmezán növényi alapú helyettesítésére, valamennyi fogásnak kellemes fűszeres aromát kölcsönöz. Remekül illik az olasz konyha ételeihez, például tésztára, pizzára, rizottóra vagy előételekre szórva.

Forrás: A gluténmentes dmBio harissa falafelpor a keleti konyha csicseriborsó-alapú klasszikusa fűszeresebb, kellemesen csípős változatban. A paprikával és chilivel ízesített falafelgolyók gyorsan és könnyedén elkészíthetők!
Forrás: A legjobb minőségű, méltányos ökológiai gazdálkodásból származó kakaóbabból készült dmBio étcsokoládé legalább 90% kakaótartalommal a valódi keserűcsokoládé ízélményét nyújtja. Gondosan válogatott összetevőinek és a kíméletes, alacsony hőfokon történő konsírozásnak köszönhetően megőrizte gazdag kakaós ízvilágát.

A speciális belső fólia megújuló alapanyagból (cellulózból) áll és komposztálható. Kiváló aromavédelmet nyújt, ezért nincs szükség a hagyományos alufóliára.
Forrás: A koncentrátumból víz hozzáadásával 1,5 liter fogyasztásra kész zabital készíthető, amely önmagában, de müzlihez vagy kávéba is finom. A koncentrátum kiszerelés egyik fő előnye, hogy egyéni ízlés szerint hígíthatjuk, illetve kevesebb csomagolásra van szükség. (FSC minősített kartoncsomagolásban, vegán)

Környezetsemleges termék, minimális ökolábnyommal. Kompenzálja az 5 el nem kerülhető környezeti hatást (a klímaváltozást, a vizek algásodását, a savas esőt, a nyári szmogot és az ózonréteg pusztulását).
Forrás: A dmBio barista borsóital krémes textúrájának köszönhetően ideális felhabosításra, így tej nélkül is élvezheti az ízletes cappuccino és macchiato nyújtotta különleges kávéélményt. A borsóalapú ital kellemesen lágy ízű, így nem csak kávékhoz, de ideális mártások készítéséhez vagy gofritésztához.

8 szuper környezettudatos és fenntartható termék a dmBio kínálatából

El sem hinnéd, mennyi mindent tehetünk a földünk megmentéséért, ha változtatunk a táplálkozási szokásainkon!