Galéria
Forrás:

Kor: 22

Miklós herceg II. Margit dán királynő legidősebb unokája, így korona fronton 6. az öröklési sorban. Az extra helyes és fiatal herceg egyébként modellkarrierbe kezdett, és olyan márkáknak dolgozik, mint például a Burberry.


Forrás:

Kor: 22

Pavlos koronaherceg és Marie-Chantal görög hercegnő legidősebb fia. Az igazi szőke herceg egyébként Londonban nőtt fel, később aztán a Georgetown Egyetemre járt. Úgy tűnik ráadásul, hogy a fiatal hercegek érdeklődnek a divatszakma iránt, Pavlos ugyanis a Dior férfidivatját bemutató The Dior Session című fotóalbumban modellként szerepelt. Ja, az pedig plusz poén, hogy Vilmos herceg a keresztapja.


Forrás:

Kor: 42

Bővebben róla: Károly Fülöpről hirtelen Henry Cavill jutott eszünkbe, de az biztos, hogy bármelyik Disney mesében helye lenne! A herceg egyébként a negyedik a trónöröklési sorban, Viktória és annak két gyermeke, Esztella és Oszkár mögött.


Forrás:

Év: 37 

Ő III. Rainer monacói herceg és Grace Kelly legidősebb unokája, bár szerintünk simán meghódíthatná Hollywoodot, mint a következő Tom Hiddleston. Az előkelőség egyébként a negyedik jelenleg a trónutódlásban, ikertestvéreit és édesanyját követve.


Forrás:

Kor: 19

Félix Miklós herceg öccse, és nyolcadik az öröklési sorban. A cuki herceg egyébként a dán anyanyelve mellett folyékonyan beszél angolul, franciául és németül is, amitől csak még szexibb lesz!


Forrás:

Kor: 27

Most azon gondolkozol, hogy honnan olyan ismerős ez a srác és a neve? Bár ő hivatalosan nem herceg, de ő fogja örökölni édesapja grófi címét, nem mellesleg pedig a nagynénje nem más, mint Diana hercegné, így Vilmos és Harry az unokatestvére. Menő, igaz?


Összeszedtük Európa leghelyesebb fiatal hercegeit, akik olyanok, mintha egy Disney meséből léptek volna elő

Ránija királyné büszke lehet időseb lányára, Imanra, aki egészen profi, ha a megjelenéséről van szó.