Galéria
Forrás:

Kim menyasszonyi ruháját a Givenchy kreatív igazgatója - a celebklán egyik közeli jó barátja - Riccardo Tisci tervezte jó pénzért. Ebben vonult oltár elé 2014-ben, Kanye West oldalán. A mesés, hosszú ujjú csipkecsodában az ara valósággal úgy érezhette magát, mint egy hercegnő – nem véletlenül..


Forrás: Nicky Hilton egy - szintén a cambridge-i hercegnő menyasszonyi ruhájához kísértetiesen hasonló - Valentino költeményben ment férjhez James Rothschildhoz 2015-ben. Ruhájának vonalvezetése, hosszú, csipkézett ujjai Katalin hercegné viseletét idézték.
Forrás:

Hasonló ruhát villantott esküvőjén a Trónok harcának egyik mellékszereplőjeként megismert Rose Leslie. A színésznő a sorozat egyik főszereplőjével, Kit Harringtonnal kötötte össze az életét 2018-ban. A menyegzőn viselt ruhaköltemény, csak úgy; mint Kataliné, egy nyíló virágot formázott.


Forrás:

A Katalin féle stílusra emlékeztetett Ashlee Simpson esküvői ruhája is, aki szintén 2018-ban mondta ki a boldogító igent Evan Rossnak, a világhírű souldíva, Diana Ross fiának.
A menyasszony hófehér, csipkével borított Houghton ruhát viselt, egy dologban viszont biztosan eltért a royal trendtől:  hasvillantó crop topot vett alá.


Forrás:

Nem akármilyen ruhában vonult oltár elé Sophie Turner sem.  A Trónok harcának Sansája mesebeli viseletben, egy egyedi készítésű Louis Vuitton ruhában mondta ki az igent Joe Jonas énekesnek két évvel ezelőtt, Párizsban. A légies, A-vonalú, csipkézett ujjú darab egyszerre kölcsönzött elegáns és romantikus külsőt; Sophie-nak is.


5 híresség, aki Katalin hercegné esküvői ruháját koppintotta

Nagyon jól választott a nagy napra a hercegné!