Galéria
Forrás: A sima, egyszínű darabok nyújtotta biztonságot most megéri lecserélni pár látványosabb megoldásra. Míg nyáron a különféle kiegészítőknek jut az a megtisztelő szerep, hogy feldobják az összkép egészét, addig ősszel a rétegek társaságában már a cipőknek is kijár egy fokkal több hangsúly. Éppen ezért merj egy kicsit bátrabb lenni, és hidd el, gyorsan ráérzel majd! A gyöngyöktől kezdve a csillámokon és a legkülönfélébb díszeken át tényleg bármi jöhet!
Forrás: Ár: ~ 15.500 Ft - itt!
Forrás: A visszafogott vonal most ezen a téren is kicsit háttérbe szorul. Egy-két, vagy akár több csat nemcsak a bakancsok terén kerül majd képbe, hanem a korábban már igencsak bejáratot loaferek között is.
Forrás: Ár: 72.990 Ft - itt!
Forrás: Bármennyire is hihetetlenül hangzik, bizony ez a klasszikus, és nem mellesleg praktikus cipellő megint helyet kap az őszi körforgásban. Pont ezért, ha már jó ideje gondolkozol azon, hogy végre egy ilyen típusú csizma is jól jöhetne a gardróbodba, akkor itt a remek alkalom, hogy a terveket tett kövesse. Mert szinte biztos, hogy nagyon jól képes lesz majd beilleszkedni ez a darab az éppen terítéken lévő trendek közé.
Forrás: Ár: 6.995 Ft - itt!
Forrás: A trendek között néha elég nehéz logikát keresni, és úgy tűnik, hogy nem most jön el az a pont, amikor egy fokkal tisztábban látjuk a helyzetet. A nyári meleg hónapok után végülis teljesen érhető, hogy a szőrmék kerülnek előtérbe, és ha már így hozza a szezonális csere, akkor úgy tűnik, ez a szabály a cipőket se kerülheti el.
Forrás: Ár: ~ 26.500 Ft - itt!

4 lapos cipő, ami jön és 4, ami megy idén ősszel

Szeptemberben pont az az izgalmas, hogy két szezon határán tényleg bármi belefér egy-egy outfitötletbe.