Galéria
Forrás: Romeo Beckham 10 évesen debütált először modellként a Burberry arcaként. Magabiztossága új magasságokba emelte modellkarrierjét, és minden alkalommal, amikor bemutatkozik, az emberek nem csalódnak, mert kiválóan teljesít. Ez talán két olyan szép szülővel, mint David és Victoria Beckham talán nem is meglepő.
Forrás: 17 évesen Lily-Rose Depp lenyűgözte a közvéleményt. Kapott egy lehetőséget, és megragadta. Modellként debütált a Chanel márkánál, és meg sem rezzent, miközben a világ legnagyobb sztárjai mellett sétált végig a kifutón.
Forrás: Sistine Stallone természetes modell. Fiatalon megkereste és szerződtette a világ egyik legismertebb modellügynöksége, a IGN Models, majd ezután a Chanel kifutóján debütálhatott és lehetősége volt arra, hogy a világ leghíresebb fotósaival dolgozzon együtt.
Forrás: Dylan Jagger Lee fiatal kora óta számos híres márkával dolgozott együtt, különféle stílusokban megmutatva magát és a divathoz való érzékét. A modellkedés egyike a sok tehetségének, és amikor végig sétál a kifutón, mindenki csak ré figyel.
Forrás: Hailey Baldwin 2014-ben kezdte modellkarrierjét, és szépségével fel tudta hívni a divatipar figyelmét, aminek eredményeként különböző híres márkákkal és magazinokkal dolgozott együtt. Ma pedig napjaink egyik leghíresebb modellje
Forrás: Monica Bellucci és Vincent Cassal szépséges elsőszülöttje még csak pár éve csöppent a modellszakmába, de senki sem tud betelni vele. Finom, arisztokratikus bája és híres édesanyja vonzereje már most kiemeli őt a többi modell közül. Olyan márkák arca volt, mint a Dolce and Gabbana.
Forrás: Georgia May Jagger 30 Éves múlt és karrierje kezdete óta olyan márkák kifutóján vonult végig, mint  Tommy Hilfiger, Balmain, Vivienne Westwood, Alexander Wang, Miu Miu, Sonia Rykiel, Thierry Mugler, Marchesa, Versace, Fendi, Tom Ford, rag & bone, Isabel Marant, Louis Vuitton, Marc Jacobs, és a Just Cavalli.
Forrás: Kaia Gerbert a szakma egyik legjobb modelljeként tartják számon, és stílusának köszönhetően a közvélemény elismerte eddigi munkáit. Már 10 évesen bebizonyította, hogy nemcsak szép, hanem természetes és profi modell is.

Híres szülők, akiknek gyermekei sikeres modellekké váltak

Ezután még jobban imádjuk őt!