Galéria
Forrás: A Grace klinika színésznője 2008-ban egy nyilatkozatban kérte, hogy ne jelöljék Emmy-díjra, mert: „Nem érzem úgy, hogy ebben az évadban megfelelő alapanyagot kaptam volna, ami indokolna egy jelölést. Annak érdekében, hogy az akadémia integritása megmaradjon, kivetettem a nevem a versenyből.” Később kegyetlennek nevezte a producereket a 17 órás forgatásokért, és 2010-ben ott is hagyta a Grace klinikát, Shonda Rhimes, a sorozat alkotója azóta is következetesen seggfejnek nevezi a színésznőt az interjúiban.
Forrás: A Nate Archibaldot megformáló Chase Crawford így nyilatkozott 2012-ben, a sorozat befejezése után jövőbeli terveiről: „Megyek és megkeresem a méltóságomat. Otthagytam valahol a forgatáson, szerintem a második évad környékén. Tudom, hogy amikor a harmadikhoz értünk, már nem volt meg.” A Dan Humphrey-t játszó Penn Badgley pedig egy évvel később, a Greetings from Tim Buckley című filmje népszerűsítő körútján nyilatkozott így: „Nagyon jó érzés büszkének lenni valamire, ez új nekem. Kihúzhatom végre magam és nem kell folyton bocsánatot kérnem a korábbi munkámért.”
Forrás: A színésznő három évadon keresztül játszotta Prue Halliwellt, és ezeket a részeket jobban is szerették a rajongók, Doherty azonban mégsem elégedett: „A tőlem telhető legbrutálisabb, legőszintébb alakításaim a Bűbájos boszorkákban vannak. Amit abban láttál, az zsigerből jött. De miután megnéztem a részeket, tudtam, hogy ebben a sorozatban nem lesznek megfelelően értékelve. A Bűbájos boszorkák a tizenkét éveseknek szólt.”
Forrás: Charlie Sheent 2011-ben rúgták ki a sorozatból, miután összeveszett az alkotó Chuck Lorre-ral, és utána így nyilatkozott Sheen Lorre-ról: „Végre megszabadulhatok mindentől, nem kell többé ránéznem arra a hogyafrancbahívjárka és nem kell addig hordanom azokat a hülye ingeket, amíg ez a boszorkánymester el nem hagyja a földi dimenziót.” De ezeken túl is szapulta a sorozatot, a szereplőtársait és csótánynak nevezte a producert. Angus T. Jones, aki a kicsi Jake-et játszotta, pedig egy ízben mocskosnak nevezte a sorozatot, közvetlenül azután, hogy Jézusról beszélt, majd arra biztatta a rajongókat, hogy ne nézzék azt. Ő egyébként később bocsánatot kért, és egészen (a mindenki által utált) 2015-ös fináléig a sorozatban maradt.
Forrás: A narancsvidék színésznője elismerte, hogy ha újra ott tarthatna, nem vállalná a szerepet. „Nagyon közel voltam ahhoz, hogy ne vállaljam. Nagyszerűen ment akkor épp a filmes karrierem. Az emberek azt mondják, légy hálás azért, amid van, de természetesen egyáltalán nem olyan lett a sorozat, mint vártam.”
Forrás: A Gyilkos elmék színésze két évad után, 2007-ben hagyta ott a sorozatot, mert: „Azt hittem, egészen más lesz. Nem gondoltam volna, hogy minden éjjel, minden nap, hétről hétre, évről évre nők megerőszakolásával és megölésével lesz tele. Rombolóan hatott a lelkemre és a személyiségemre is” – mondta, majd élete legnagyobb nyilvános hibájának nevezte a sorozatot. Cserében az alkotók brutális módon ölték meg a karakterét, Jason Gideont egy későbbi részben.
Forrás: Miley édesapja, aki a filmben is az apját játszotta, így nyilatkozott a Disney-sorozat 2011-es befejezése után: „Az átkozott sorozat tönkretette a családomat. Habozás nélkül meg nem történné tenném, ha lehetne. A családomért, azért, hogy most mindenki itt legyen rendben, biztonságban, boldogságban és normálisan. A francba is, persze! Egy szempillantás alatt kitörölném az egészet!” Ebben az időben vált el ugyanis a feleségétől és Miley-val sem voltak beszélő viszonyban, de ez azóta rendeződött már.

6+1 kedvenc sorozatszínészünk, aki valójában utálta a szerepét, és nem is rejtette véka alá érzelmeit

Talán Colin Firth se gondolta volna, hogy ez a karakter örökre megváltoztatja az életét!