Galéria
Forrás: A legendás színésznő kanárisárga színű ruhában mondott igent Richard Burtonnek 1964-ben.

Taylornak ez már az ötödik esküvője volt.
Forrás: Monroe háromszor ment férjhez és háromszor vált el. Első válása után tíz évet várt Joe DiMaggiora, akinek egy csokoládébarna kosztümöben fogadott hűséget.

Az esküvői ruha később 33000 dollárért kelt el egy árverésen.
Forrás: A filmsztár, Ava Gardner már túl volt két váláson, amikor Frank Sinatrához feleségül ment. A kevesebb néha több elvén kiválasztott bézs ruhája bekerült minden idők legikonikusabb esküvői ruhái közé.
Forrás: Audrey Hepburn már túl volt egy váláson, amikor hozzáment a nála közel tíz évvel fiatalabb olasz pszichiáterhez, Dr Andrea Dottihoz. Az alkalomra Hubert de Givenchy tervezett neki egy rózsaszín ruhát.
Forrás: Az angol énekesnőt menedzsere, Bobby Willis vette feleségül 1969-ben. Cillának ez volt az első esküvője, ennek ellenére egy színében és hosszában is merész darabra esett a választása.
Forrás: Valami rövidet, valami népieset - mondhatta a színésznő a tervezőnek. Az egyik legszokatlanabb esküvői ruha, amit valaha láttunk.
Forrás: Az énekesnő John Galliano tervezte menyasszonyi ruháját a Victoria & Albert Múzeumban is kiállították korábban.

Gwen jelenleg a második esküvőjére készül.
Forrás: Julianne Moore egy mályvaszínű Prada ruhát viselt a nagy napon, amikor hozzáment gyermekei apjához, a rendező Bart Freundlichhoz 2003-ban.
Forrás: A holland topmodell egy Riccardo Tisci tervezte Givenchy ruhában mondott igent David Walliamsnek 2010-ben. A pár 2015-ben elvált.
Forrás: A topmodell is szakított a hagyományokkal, amikor felkérte egyik kedvenc tervezőjét, John Gallianót, tervezzen neki egy 30-as évek hangulatát megidéző sifon ruhát az esküvőjére.

Sztárok, akik színes esküvői ruhában mondták ki az igent

Dua Lipa sokak szerint kicsit átértelmezte az "alkalomhoz illő megjelenés" fogalmát.