Galéria
Forrás: Az eddig magas fordulatszámon pörgő mintákban úszó kötött darabok után most a vibráló árnyalatok kerülnek előtérbe. Így nem kell lemondanod erről a sokoldalú textúráról, csak pár hónap erejéig egy új szintre emelned az ehhez köthető ötleteidet.
Forrás: Ár: ~ 41 ezer Ft - itt!
Forrás: A szépen és nyáriasan szellősen húzott ötleteket kellőképpen kimeríthettünk az elmúlt hónapokban, így ha újabb kihívásra vágysz, akkor ezt a farmer kiadást neked találták ki.
Forrás: Ár: 61.990 Ft - itt!
Forrás: A laza, nyári textúráknak idővel úgyis nehezen találsz majd helyet a rétegek között, így kezd el inkább valami letisztultabb, irodai környezetbe is könnyeden belesimuló opciók között válogatni.
Forrás: Ár: 38.990 Ft - itt!
Forrás: A sejtelmesnél egy fokkal lengébbre sikerült naked ruhákat nyugodt szívvel elpakolhatod egy kis időre, hogy egy kicsit több időd jusson a test vonalait nagyon szépen követő kiadásokra!
Forrás: Ár: 15.990 Ft - itt!
Forrás: A trendek körében minden évben képbe kerül ez a változás, ami a szuperrövid darabokat egy kis pihenőre küldi, hogy az egy fokkal hosszabb és hideg időben némiképp praktikusabb darabok kerüljenek előtérbe.
Forrás: Ár: 17.990 Ft - itt!

5 ruhafazon, ami jön és 5, ami megy idén ősszel

Az utóbbi hetekben egyre többen kaptak rá az áttetsző cipellőkre, amiket az elkövetkezendő hónapokban még te is nyugodt szívvel kipróbálhatsz.