Galéria
Forrás: A színésznő mindig is szerette független-, és művészfilmekben megmutatni tehetségét. Részben ezért is ment bele abba, hogy az ő neve is feltűnjön a Marvel-moziuniverzum sztárjainak listáján. Glenn egészen pontosan így nyilatkozott erről a tőle kissé szokatlan tűnő filmes kalandról: „Azért csináltam, mert így megengedhetem magamnak, hogy olyan, más típusú filmeket csináljak, amiket nagyon szeretek”.
Forrás: A film sokak számára legalább annyira felejthető volt, mint a színész számára, aki kimondottan örül annak, hogy eme alkotásra ma már kevesen emlékeznek.
Amikor Conan O'Brien megkérdezte Bentől, hogy mégis miért csinálta meg ezt a filmet, a sztár válasza sokatmondóan diplomatikus volt: „A válasz a címben rejlik”.
Forrás: A színész Howard Sternnek adott interjújában egészen pontosan ezt mondta erről az alkotásról: „Rohadt utálom azt a filmet”. Bár gyerekként kimondottan rajongott a G.I. Joe-ért, felnőttként inkább csak egy kényszerhelyzetként élte meg azt, hogy aláírta a szerződést. Persze nagy szerepet játszott a dologban az, hogy egy elég szép summát tehetett zsebre a filmért, ami minden bizonnyal valahol kárpótolta abban, hogy legalább a munkafolyamatot nem gyűlölje annyira.
Forrás: A színész a '90-es évek végén, a film készültekor éppen egy válás közepén volt, így komoly anyagi gondokkal küzdött. Szerinte nem is jöhetett volna jobbkor ez az ajánlat, ami egyébként sokat lendített a karrierjén is, így ő bár vállalja azt, hogy a pénz dominált abba, hogy csatlakozott a stábhoz, viszont sosem utálta ezt a szerepét.
Forrás: A színész mindig híres volt arról, hogy kaméleonként képes egy-egy megbízás kedvéért változtatni egy kicsit a külsején. A Robotzsaruról ezt mondta: „Miért játszom ebben a filmben? Pénz. Ki vagyok szolgáltatva annak, amit az ipar keres...”, de aztán hozzátette azt, hogy azért is jelentkezett a szerepre, mert valahol tetszett neki a forgatókönyv.
Forrás: A színész egy interjúban igencsak őszintén nyilatkozott egykori szerepéről: „Soha nem láttam a filmet, de minden tekintetben szörnyű. Viszont láttam a házat, ami ebből épült, és ez fantasztikus.”
Forrás: A felborult luxus óceánjáróról szóló 1972-es alkotás 2006-os remakejében Kurt Russell mellett Josh Lucas és Richard Dreyfuss is szerepelt. Amikor utóbbit egy interjúban megkérdezték, hogy miért mondott igent a dologra, válasza rövid és velős volt: „Pénz”.
Forrás: Obi-Wan Kenobit először életre keltő brit színész egyáltalán nem lelkesedett a film történetéért. Mégis sikerül olyan jól szerződnie, hogy a szerepért kapott százezer dolláros előleg mellett még 3,3 millió dollár is ütötte a markát a film profitjából. Mindez ma közel 18 millió dollárnak felel meg, ami akárhogy is nézzük, egész szép kis summa!

8 színész, aki csak a pénzért mondott igent egy szerepre

Néhanapján a sztárok is megszorulnak, és ilyenkor nagyon jól tud jönni egy-egy gyengébbnek ígérkező alkotás is.