Galéria
Forrás: Salma Hayek gyönyörű és ránctalan bőrének nem a botox a titka, hanem az arcmosási technikája: állítása szerint tilos reggel arcot mosni, kizárólag este kell, ugyanis csak ettől tud megfelelően a bőr pH-ja helyreállni. Ha reggel, alvás után lemosod az arcbőrödet, akkor a színésznő szerint a tökéletes egyensúlyát borítod fel.
Forrás: A királynőien elegáns Cate Blanchett szerint attól lesz az arcod ragyogó, ha rendszeresen stresszteleníted egy jó masszázzsal. Fontos, hogy szakszerűen végezd vagy végeztsd el kozmetikussal, és hogy rendszeresen frissítsd masszázzsal az arcod ragyogását.
Forrás: Nick Jonas szerelme a joghurtra esküszik. Rengeteg házi praktikát kirpróbált, de a joghurtos arcpakolás vált be számára a legjobban, ezért hetente többször is fél órára bekeni vele a bőrét, ettől a fakósága teljesen megszűnik.
Forrás: Renée Zellweger, mindenki Bridget Jones-a imádja a hámlasztó kezeléseket, és otthon is rendszeresen radírozza át a bőrét frissítő peelinggel. A hámlasztások mellett rengeteg kollagént fogyaszt és a krémjeiben is megtalálható az anyag.
Forrás: Elsőre bizarrul hangzik, de érdemes kipróbálni Emily Ratajkowski kedvencét, a csiganyálat. Már többféle készítményként lehet kapni, a hegek ellen remek választás, ráadásul puhít és hidratál is.
Forrás: Jason Statham gyönyörű szerelmének bőre mindig sugárzik, ő pedig bátran elárulja mindenkinek, hogy mitől: hialuronsavat szed, és krémezi is vele az arcát, ettől hidratált és élettel teli.
Forrás: Posh ki sem teszi a lábát otthonról fényvédő nélkül. Sőt, otthon, a lámpák káros fénye ellen is védekezik fényvédővel, ettől olyan fiatalos és szép a bőre.

Sztárok bőrápolási rutinja

Julia Roberts egyszerű hétköznapi szépségtrükkjeit könnyen beépítheted a bőrápolási rutinodba!