Galéria
Forrás: Ez az egyik legnépszerűbb karácsonyi film, Andrew Lincoln táblás jelenete pedig sokak kedvence lett. Azonban a színésznek elég vegyes véleménye van a szerepéről.

"Minden idők egyik legromantikusabb filmje, és én játszottam a pasit, aki nem szerezte meg a lányt. A sztori úgy van megalkotva, mintha egy prizmán át néznénk a szerelem különböző típusait. Az enyém volt a viszonzatlan. Szóval a végén én lettem ez a fura, zaklató pasas."
Forrás: Az egyik legnépszerűbb, és egyben legőszintébb romantikus filmnek milliónyi rajongója van, de a főszereplő színész nem tartozik közéjük. Joseph Gordon-Levitt szerint a karaktere egyáltalán nem jófiú, sőt, úgy véli, hogy "önző, butus srác, aki a saját fantáziáját egy lányra vetíti ki, és mérges lesz, amikor nem találkoznak a magas elvárásai a valósággal."
Forrás: Amikor még nem volt túlságosan híres színész, Christian Bale elvállalt egy szerepet egy izgalmasnak ígérkező Disney-filmben, úgy, hogy fogalma sem volt arról, hogy lesznek benne éneklős jelenetek.

"17 évesen azt akarod, hogy komolyan vegyenek - nem vállalsz el ilyenkor musicaleket."

Forrás: Noha A szürke ötven árnyalata hatalmas nézettséget hozott, és rengetegen olvasták a regényeket, a két főszereplő egyáltalán nem tekint vissza túl nagy örömmel erre az időszakra. Jamie Dornan többször is elmondta, hogy utálta a karaktert, akit alakítania kellett. "A vörös szoba néhány tárgya kifejezetten kellemetlen volt. Volt, hogy olyan dolgokat kellett tennem Dakotával, amiket sosem tennék egyetlen nővel sem."

Ami pedig a színésznőt illeti, ő a meztelen jelenetek miatt szégyenkezett hosszú ideig.
Forrás: Még Brad Pittnek is van olyan filmje, amit sajnál, hogy elvállalt. Annak ellenére, hogy neves sztárokkal dolgozott együtt, Az ördög maga nem túl jó emlék számára. "A legfelelőtlenebbül elkészített film - már ha egyáltalán lehet annak nevezni - amit valaha is láttam" - mesélte egy interjúban a színész.
Forrás: A Grace Klinika színésznője sosem rejtette véka alá, hogy ez a film számára egy mélyrepülés volt, és bármennyire is szerették a nézők, ő nagyon utálta.

"A nőket házi sárkányoknak festi le, olyanoknak, akik nem értik a viccet és teljesen be vannak feszülve, miközben a sztori szerint a férfiak imádnivalóak, viccesek és szórakoztatóak. Nagyon túlárnyalta a karaktereket, ezért számomra nehéz volt dolgozni rajta."
Forrás: Amikor elvállalta, még jó szerepnek tűnt, de később Colin Farrell is úgy vélekedett, hogy a Miami Vice filmet nem neki találták ki. "Nem szerettem igazán - úgy éreztem, hogy a tartalom helyett a stílusra helyeződött a hangsúly, és a felelősség egy jelentős részét magaménak érzem."
Forrás: A Förtelmes főnökök című vígjátékot biztosan te is imádod, azonban az egyik főszereplő nem vélekedik ennyire pozitívan a folytatásról. Jason Bateman ugyanis nem szereti, hogy Hollywoodban állandóan folytatásokat gyártanak, és szerinte a második rész nem is igazán a nézők kedvéért készült el, hanem a színészek fizetése miatt.
Forrás: James Francót láthattuk már néhány vígjátékban, de van egy, amit ő sem vállalna el még egyszer. Ez pedig a 2011-es Király! című film, amiről úgy vélekedik, hogy karrierjének legnagyobb hibája volt. "Az a film borzasztó" - nyilatkozta korábban.
Forrás: Miután Nicole Kidman megnézte az elkészített változatot, teljesen kiakadt a végeredményen. Úgy vélte, a karaktere unalmas volt, nem forrt ki a személyisége, és hiába kapott végül a film díjat és megannyi elismerést, ő mai napig rossz szájízzel emlékszik vissza a munkára. "Nem bírom megnézni a filmet, és büszkeséget érezni miatta."

10 színész, aki mai napig utálja híres filmszerepét

Pedig a közönség imádta Christina Riccit ebben a szerepben!