Galéria
Forrás: A szűk farmerok jó ideje próbálnak fennmaradni a trendek között, és bár eddig egész jól sikerült is nekik a dolog, idén már tényleg megéri előkapni kísérletező kedvedet. A bővebbre szabott fazonok között szép számmal találni majd olyan darabokat, amik egy elegáns inggel legalább annyira jól boldogulnak majd, mint egy sima pólóval. Éppen ezért ne félj tőlük, inkább szánj egy kis időt arra, hogy rátalálj az igazira!
Forrás: Ár: ~ 29 ezer Ft - itt!
Forrás: Ár: 48.990 Ft - itt!
Forrás: A nyári melegben kellő terünk és időnk volt ahhoz, hogy maximálisan kiélvezzük a színes farmerok csodáját, ám a nyár végével érdemes lesz majd kis szabadságra küldeni őket, hogy átadják a helyet a letisztult fekete iránynak. 
Ez a szín pedig mondanunk sem kell, hogy bármivel képes harmóniába bonyolódni!
Forrás: Akciós ár: 8.040 Ft - itt!
Forrás: Ár: 20.990 Ft - itt!
Forrás: Az itt-ott hiányos anyaggal dolgozó farmerok ősszel amúgysem tartoznak a praktikus darabok közé, így talán nem lesz majd olyan nehéz egy időre elpakolnod őket. Az elkövetkezendő hónapokban ismét a '70-es évek imádott fazonjáé lesz majd a főszerep. Amit egyébként a sportcipőtől kezdve a bakancson át bármivel felkaphatsz majd.
Forrás: Ár: 9.995 Ft - itt!
Forrás: Ár: 42.990 Ft - itt!

3 farmertrend, ami jön és 3, ami megy idén ősszel

Az időjárás egyre inkább afelé hajlik, hogy nyugodt szívvel elkezdhetsz már kicsit az őszi ruhatrendek között nézelődni.