Galéria
Forrás:

A tökéletes alakkal rendelkező és hihetetlenül bájos Halle abszolút nem adta át génjeit lányának, már, ami a külsőségeket illeti. Hajtípusát leszámítva Nahla sokkal inkább apukája, Gabriel Aubry-ra ütött, arcvonásait legalábbis biztosan tőle örökölte.


Forrás:

Noha nem anyukájára hasonlít, Coco is gyönyörű nő lesz, sőt, már most annak mondható. Temperamentumát, talpraesettségét és remek humorát mind anyukájától örökölte.


Forrás:

Nehéz elhinni, hogy ők ketten rokonok, pedig a Jurassic Park sztárjának nagy lánya sokban hajaz édesanyjára, mégha a külsejük ennyire eltérő is. A 17 éves Jaya óriási népszerűségnek örvend TikTokon.


Forrás:

A Kardashian családban elég bonyolultak a viszonyok, a pasik és férjek sűrűn cserélődnek a valóságshow sztárok körül. Ezt a gyerekek nem mindig viselik jól, Penelope azonban szerencsére sokkal nyugisabb személyiség, mint híres felmenői.


Forrás:

Az androgün sztár lánya is nagyon különleges arcvonásokat birtokol, ugyanakkor egyáltalán nem hasonlít híres édesanyjára. Honor viszont a tehetséget magában hordozza, több filmben is szerepelt már.


Forrás:

A jeges tekintetű Grace Klinika-sztár kislánya küllemében teljesen az apukáját mintázza, de állítólag jellemében inkább anyukájára hasonlít és ő maga is szeretne színésznő lenni majd.


Forrás:

A latin színésznő a mai napig egy igazi díva, aki minden szerepben lubickol és ráadásul kortalan a megjelenése. Valentina lánya nem hordozza édesanyja vonásait, de a barátaik szerint pont olyan temperamentumos, mint Salma.


Híres nők, akikre egyáltalán nem hasonlítanak a lányaik, mégis zseniális varázsuk van

Melanie Griffiths és Antonio Banderas egyetlen közös lánya, Stella Banderas a szemünk előtt cseperedett nővé.