Galéria
Forrás: A Nagy Katalin – A kezdetek (The Great) Emmy-díjra jelölt 24 éves színésznője Paris Hilton bőrébe bújt, az 5 évadot megélt The Simple Life című realityből.

Bár elmondása szerint ha nővére, Dakota is benne lenne ebben a játékban, akkor nagy valószínűséggel ő tündökölne a nívós hotellánc örökösnőjének személyében, míg ő Nicole Ritchie-ként mulattatná a nagyérdeműt.
Forrás: A Candy sorozatban is bizonyított színésznő, a Mad Men – Reklámőrültek egyik főbb figuráját, Don Drapert választotta. Elmondása szerint pontosan azért, mert amennyire szereti, annyira utálja is őt.
Forrás: A Stranger Things gyönyörű Max-e fiatal kora ellenére egy klasszikus szitkomot választott. Ő ugyanis leginkább Elaine Benes lenne a Seinfeld-ből.
Forrás: A Nyerd meg az életed (Squid Game) sztárja, a Trónok harcából ismert Arya Starkot választotta. 
Forrás: A mostanság az Anatomy of a Scandal-ban látható szőke szépség bár New York-ban született, de szülei válása után édesanyjával Londonba költözött, így talán nem fura az sem, hogy a brit Pusszantlak, drágám! széria Patsy Stone-ja volt az, akit életre keltett egy fotó kedvéért.
Forrás: A Különválás Emmy-díjra jelölt színésze leginkább a Cheers világában, Sam Malone szerepében látja szívesen önmagát.
Forrás: A Yellowjackets Emmy-jelölt színésznője annyira rajong a Titkok a kertben című fekete humorú, bűnügyi minisorozatért, hogy számára nem is volt kérdés, hogy az Olivia Colman által életre keltett Susan Edwards figurájába bújik majd a feladat kedvéért.
Forrás: Az Egy szobalány vallomásáért Emmy-re jelölt 27 éves színésznő arról mesélt, hogy bébiszittere társaságában már kislánykorában is a Öreglányok (The Golden Girls) című sorozatot nézte iskola után. Ennek fényében pedig kicsit sem meglepő az, hogy Dorothy Zbor karakterét választotta.
Forrás: Az Utódlás (Succession) 34 éves színésze, Tim Riggins karakterét húzta magára a Tiszta szívvel foci című sorozatból.
Forrás: Az Outer Banks-ből ismert Madelyn szintúgy a Mad Menből választott, ő Peggy Olson szerepében mutatta meg magát.
Forrás: A Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedése című Netflix sorozatban már bizonyított színész, a Ted Lasso szériáról, a címszereplő edzőjét érezte magához leginkább közel.

11 sztár, aki átalakult kedvenc tévés karakterévé

Kedvenc sztárjaidat így még biztosan nem láttad, kész jelmezbál kerekedett ebből a lassan már hagyománnyá váló feladatból. Jessica Biel férfinak, míg Elle Fanning Paris Hiltonnak öltözött! Így tisztelegnek kedvenc sztárjaink a televíziózás nagyjai előtt.