Galéria
Forrás: Kiről szól? Lily Aldridge

A zenekar frontemberét annyira hatása alá kerítette a Victoria's Secret modell, hogy még dalt is írt róla. Ez a varázs pedig azóta is tart, ugyanis a pár 2011 óta él házasságban és két gyönyörű kisgyerek boldog szülei.
Forrás: Kiről szól? Courtney Love

Kurt Cobain özvegye egy interjúban egyszer azt mondta: „Híresnek lenni olyan, mint középiskolásnak lenni. De nem érdekel, hogy pompomlány legyek. Nem érdekel, hogy Gwen Stefani legyek. Ő az a bizonyos pompomlány, én pedig csak kint lógok a dohányzóban”.

Természetesen Gwenhez is eljutottak ezek a mondatok. Az énekesnőt annyira felpaprikázták Courtney szavai, hogy ez elég is volt ahhoz, hogy megszülessen a fejében ez a dal. „Oké, a francba is! Azt akarod, hogy pompomlány legyek? Hát akkor az is leszek. Csak figyelj, mert én uralni fogom az egész világot” - nyilatkozta később a világsztár.
Forrás: Kiről szól? Justin Bieber

Az énekesnő és Justin 2010 és 2018 között amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban éltek. Ez az érzelmi hullámvasút pedig nagyban hozzájárult ahhoz, hogy 2014-ben megszületett ez a dal. Selena egy interjúban elárulta, hogy az énekesnek nagyon tetszett a végeredmény, egyszerűen odavolt érte, a klipben szereplő srácra azonban egy kicsit féltékeny volt.
Forrás: Kiről szól? The Weeknd

Ezt a dalt se hagytuk volna ki az énekesnőtől, ami egy másik híres exéről szól. A pár akkoriban randizgatott, amikor Selena vesetranszplantáción esett át. A szakítás láthatóan szépen zajlott köztük és ma már ez a két dal őrzi egykori szerelmüket, ugyanis The Weeknd se maradt adósa kapcsolatuknak, a Call Out My Name című slágerével állított örök emléket a néhai boldog napoknak.
Forrás: Kiről szól? Ellie Goulding és Niall Horan

A háromszoros Grammy-díjas angol énekes 2014-ben kiadott dala egy szerelmi családos emléke is. Ed akkoriban Ellie-vel randizgatott, aki pasija helyett többször is a One Directionből ismertté vált Niall-el mulatta az időt elhanyagolva pasiját és kapcsolatukat.
Forrás: Kiről szól? Justin Timberlake

A Cry Me a River hallatán láthatóan Britney is erőst késztetést érzett arra, hogy válaszoljon az énekes soraira. Így született meg ez a ballada, ami valahol egyfajta bocsánatkérés a történtek miatt.
Forrás: Kiről szól? Gwyneth Paltrow

A színésznő és az énekes 2003–2016 között voltak házasok. Gwyneth egy interjúban mesélt arról, hogy valójában miről is szól ez a dal: „A Fix You arról szól, hogy megpróbált újra összerakni engem, miután apám meghalt. Szerintem ez nagyon szép”.
Forrás: Kiről szól? Chrissy Teigen

Az énekes egy klipforgatásán ismerte meg a modellt, a találkozásból szerelem lett, amit 2013-ban házasság, amit két (azaz hamarosan három) gyönyörű gyerek követett. Ja és persze ki ne hagyjuk ezt a dalt sem, ami talán minden idők egyik legszebb szerelmes száma, és amit bizony Chrissy ihletett!
Forrás: Kiről szól? Liam Hemsworth

Miley és az ausztrál színész 2009-ben jöttek össze először egymással, majd pár mosolyszünet után 2018-ban összeházasodtak, ám boldogságuk sajnos nem tartott sokáig és 2020-ban hivatalosan is elváltak útjaik. Az énekesnő ezután írta meg ezt a dalt.

A Hannah Montanaként ismertté vált sztár egyébként Nick Jonas-szal történő szakítása után 2007-ben írta meg a 7 Things-et, illetve Cody Simpsonhoz köthető románca sem maradt slágeremlék nélkül, az énekesnő a Midnight Sky című dalt címezte egykori szerelmének.
Forrás: Kiről szól? Pete Davidson

Az énekesnő és humorista 2018 májusában kezdett el randizni egymással, egy hónap múlva pedig már túl is voltak az eljegyzésen. Talán ezért lepett meg mindenkit az, hogy októberben már szakításuk hírétől volt hangos a sajtó. Ariana ezek után többféle szöveget is papírra vetett, végül ez a változat lett a nyertes, amivel pontot is tett ennek a gyorsan jött és gyorsan múlt románcnak a végére.

10 világsláger, ami egy hírességről szól

Egy-egy világsláger mögött jóval több van, mint gondolnád!