Galéria
Forrás: A pörgős tempójú partislágernek már egyetlen sora is tökéletesen elárulja, miről is szól a szöveg: egy kapcsolat széteséséről, amit nem akar egyik fél sem beismerni, és inkább tagadásban szenvednek tovább.
Forrás: A fülbemászó dallamú slágert egy időben minden szórakozóhelyen lejátszották, még remix formájában is, csak épp sokan abba nem gondoltak bele, hogy egy rémesen abúzív kapcsolatról szól, amiben még halálos fenyegetések is elhangzanak.
Forrás: A 2000-es évek elejének nagy bulizós dala volt, és még manapság is ugrálunk rá a pop-rock nosztalgia partikon, pedig nem másról szól, mint a droggal való visszaélésről, függőségről.
Forrás: Bájos dallam, jól megjegyezhető szöveg, igen ám, de arról szól, milyen megcsalni az embernek a partnerét, és bujkálni előle folyamatosan, hogy ne bukjon le.
Forrás: A "They'll have you suicidal, suicidal when it's over" sor a refrénben feltűnt már? Annyit jelent, hogy ezek a bizonyos csinos lányok, akikről Sean énekel öngyilkossági gondolatokat okoznak, mikor vége a kapcsolatnak. Azért ezt elég súlyos trauma ihlethette, mikor készült.
Forrás: Talán ez a legdurvább mind közül: Egy iskolai lövöldözést mesél el a dal, ahogy egyes gyerekek próbálnak a lövöldöző sráctól elfutni.
Forrás: Az énekes arról sztorizik a dalban, hogy mennyire lecsúszott, elsodorta az élet, és nem akarja abbahagyni a kábítószerezést és ivást, mert akkor egyedül fog maradni, amitől fél. Ennyire szomorú a szöveg, mégis rengetegen ugráltak rá a szórakozóhelyeken.

Sírás a táncparketten: Dalok, amikre bulizunk, pedig trauma ihlette őket

Egy-egy világsláger mögött jóval több van, mint gondolnád!