Galéria
Forrás:

Ez a fotó még az eljegyzés bejelentése után készült róluk, amikor láthatóan fülig szerelmesek voltak egymásba. A saját kis világukba menekültek, boldogok voltak, teljesen egyensúlyban egymással. A tény, hogy folyamatosan megérintették egymást, arra utalt, hogy jól érzik magukat együtt, és nagyon erős volt közöttük az intimitás.


Forrás:

Az esküvőn készített képüket elnézve szakértők szerint még ekkor is úgy érezték, hogy bár a világ szeme rajtuk van, ők mégis kettesben vannak a kis buborékjukban. A legpörgősebb percekben is képesek voltak megállni és elmerülni egymás tekintetében. Látszik, hogy milyen jó párost alkottak, feszültségek nélkül, kizárva a negatív energiákat.


Forrás: A kis Archie születése a szakértők szerint is közelebb hozta őket egymáshoz. Ez a kép egyértelműen arra utal, hogy Meghan és Harry között hatalmas a szeretet, a biztonság és a támogatás pedig milyen fontos nekik. Nem csak a testük van szinkronban, de a tény, hogy Meghan átkarolta férjét, arra utal, hogy kettejük közül ő az erősebb, így ő az, aki védelmet ad a családnak.
Forrás: Ez a fotó az utolsó előtti közös megjelenésükön készült, amikor még a királyi család tagjaiként érkeztek. A szakértők szerint a boldogság az arcukon kétrétű: egyrészt fellélegeztek, mert tudták, hogy napokon belül minden megváltozik, másrészről viszont aggodalom tükröződik a tekintetükben. A mozdulataik arra utaltak, hogy próbálják védeni magukat, és szorosan egymásba kapaszkodnak ebben a nehéz időszakban.
Forrás:

Az utolsó megjelenésük alkalmával a testbeszédükből feszültség tükröződött ki. Meghan fejtartása arra utal, hogy nem érzi jól magát a környezetében, és legszívesebben felszívódna, miközben Harryhez menekül támogatásért. Noha a képből kitűnik, hogy az egység közöttük töretlen, a mozdulataik aggodalmat sugároznak.


Forrás:

2020-ban az amerikai elnökválasztás kapcsán jelentkeztek be, testbeszéd-szakértők pedig azonnal észrevették, hogy Harry mennyire feszülten érzi magát a téma közben. Folyamatosan motoszkált, zárkózottnak tűnt, láthatóan nem szívesen beszélt a témáról.

Érdekesnek tartották továbbá azt is, hogy a testbeszéd, valamint a padon elfoglalt helyzetük alapján úgy tűnik, inkább Meghan az irányító fél a kapcsolatban.


Forrás:

Amikor februárban bejelentették, hogy második babájukat várják, azt egy igazán intim fotóval tették meg. A szakértők rögtön kielemezték a képet, és arra jutottak, hogy Harry herceg egyértelműen nagyon boldog, és a tény, hogy kezét Meghan fején pihenteti, arra utal, hogy nagyon szeretné megvédeni őt. A póz, amiben viszont ül, közben némi kényelmetlenségre is utal, mintha még nem tudna feloldódni. Ami Meghant illeti, ő sokkal nyugodtabban érzi magát most, mint az elmúlt években.


Forrás:

Oprah interjúján nagyon sok részletet észrevettek a testbeszéd-elemzők. Az egyik, hogy Meghan sokszor keresztbe tett lábbal ült, ami arra utal, hogy próbálta védeni magát a külvilágtól. Akárhányszor a királynőről beszélt, tisztelettel tette, de mozdulatai arra utaltak közben, hogy negatív érzései is vannak irányában.

Harry herceg összeesettebb testtartása arra utal, hogy megviselték a történtek, és érzelmileg még mindig nem gyógyult fel teljesen. Folyamatosan védelmi pozícióban tartotta karját, keresztbe tette lábát és játszott a gyűrűjével, ami arra utal, hogy stresszes és feszült volt az interjú miatt. Amikor édesanyjáról, Diana hercegnéről beszélt, rögtön Meghan kezéért nyúlt, ami azt szimbolizálta, hogy tudja, bármi baj van, felesége mindig erőt ad neki. Az elmúlt egy év nehézségei nem rombolták le a kettejük közötti köteléket, továbbra is erős az egység, de tény, hogy Meghan vált a dominánsabb, védelmezőbb személlyé. Ezzel szemben korábban a királyi család tagjaként ő volt az, aki két kézzel kapaszkodott Harrybe.


Forrás: 2022-ben Harry és Meghan több nyilvános megjelenést bevállaltak, és fotóikon tükröződött, hogy bár stresszelnek a külső nyomás miatt, még mindig nagyon szoros közöttük a kötelék.

Testbeszéd-szakértők kielemezték Meghan és Harry fotóit az elmúlt évekből

Nem a legfényesebb a helyzet!