Galéria
Forrás: Ebben az augusztusi melegben kimondottan praktikus ez a megoldás, később pedig már csak szimplán azért is megéri copfba fogni a tincseidet, mert hosszú perceket spórolhatsz meg magadnak a készülődés során. 

Tipp: Használj nyugodtan fixáló habot, vagy olajat, hogy kicsit jobban elrendezhesd a még kissé rakoncátlan babahajat és szálló hajszálakat.
Forrás: A látványos hullámokban úszó tincsekbe az elkövetkezendő hónapokban több lágyság kerül. Ráadásul ebbe a többféle alkalomra is bevethető blowout trendbe nagyon jól beleférnek a különféle csattok és pillangós clipsek is.

Tipp: Tegyél hővédő és hajformázó krémet a törölközőszáraz hajadra, majd egy körkefe segítségével, befelé vagy kifelé haladva, fokozatosan szárítsd be a tincseidet úgy, hogy végül lágy esésű hullámokat kapj. A végén pedig ne feledd a hajlakkot sem!
Forrás: A kendőket egy időre száműzheted az ötlettáradból és kezdj el szimplán csak sima kontyokban gondolkodni. Az egyszerű, kicsit kócosabb hatás pedig tökéletesen megfelel a nap bármely szakaszában.

Tipp: Kezdjük a legfontosabb szabállyal: azaz ne fésüld meg a hajad, mielőtt kontyba teszed, ettől még természetesebben hat majd a végeredmény. Tehát ezek után mondjuk is tovább: fogd össze egy alacsony lófarokba a hajadat, majd gumizd össze. Ezután tekerd fel körbe lazán és rögzítsd ismét. Végül óvatosan húzz ki pár szálat a kontyodból, hogy a lehető legélethűbb legyen az a bizonyos természetes lazaság.

3 hajtrend, ami jön és 3, ami megy az elkövetkezendő hónapokban

Mindig megéri pár lépéssel a szezonok előtt járni, így mutatjuk is, hogy milyen farmertrendekre számíthatsz a következő időszakban.