Galéria
Forrás: Miley hosszú éveken át kereste a helyét a zeneiparban, így ma már nincs kibékülve azzal az időszakkal, amit mások egyszerű szárnypróbálgatásnak tudnak be.
Csak mostanra jutott el oda, hogy sokkal kényelmesebben érzi magát a rock and roll műfajban, mint eddig bármi más stílusban.
Forrás: Selena egyszerűen nem rajong a Come and Get It című daláért, mert ő hallja benne, hogy hamisan énekel, miközben azt is tudja, hogy mennyire nem érezte magának ezt a szerzeményt. Szerencsére azóta ő is megtalálta a saját útját, és az elmúlt években sikert sikerre halmozott.
Forrás: A 20. század legnagyobb zenei legendája sosem szeretett találkozni saját hangjával, mert bizonytalannak érezte magát ezekben a pillanatokban.
Forrás: A U2 frontembere karrierje kezdetén még vegyes érzelmeket táplált saját hangja iránt. Végül az évek és a rutin segítettek neki abban, hogy felfedezze a tehetségének azon részeit is, melyek segítettek neki leküzdeni mindezt.
Forrás: Az alternatív rock úttörője szimplán csak unta a saját hangját és idővel már nem volt képes sehogyan sem elviselni azt. 
Sőt! Azt érezte, hogy a Smells Like Teen Spirit című számukat indokolatlanul túljátszották, ezen terhek pedig részben hozzájárultak súlyos depressziójához is.
Forrás: Bár karrierjét kétségtelenül a Royals című sláger indította el, ennek ellenére az énekesnő utálja, ahogy a dalban szól a hangja. Emellett még azt sem szereti, ha mások előadásában jön vele szembe ez a világhírű sláger. Úgy gondolja, hogy hangja pont olyan, mintha valaki végighúzná a körmeit a táblán. Szerinted is?
Forrás: A néhai rapper volt, hogy énekelt is a dalaiban, annak ellenére, hogy abszolút nem szerette a saját énekhangját. Viszont rajongói imádták, így miattuk képes volt túllépni ezen utálatán!
Forrás: A mindössze 28 évesen korában, 1970-ben elhunyt zenész munkásságért még ma is milliók rajonganak világszerte. Éppen ezért meglepő az, hogy ő sem szerette visszahallgatni saját felvételeit, mert ez mindig elbizonytalanította őt abban, hogy igazán jó-e?!

8 énekes, aki nem szereti visszahallgatni saját hangját

Míg mi imádjuk őket hallgatni, ezek az énekesek ki nem állhatják a saját hangjukat!