Galéria
Forrás:

Johnny Depp is megküzd a hírnévvel. „Ez egy kicsit olyan, mint valami szökevényként élni. Mindent meg kell szervezni, komoly stratégia kell, hogy ne hibázz, és, hogy élni tudj. Már egy szállodából kijövetelt is meg kell szervezni. Félre ne értsék, hálás vagyok mindezért, de még a hajléktalanokat is le kell fizetnem, ha nyugalmat akarok.”


Forrás:

Kristen Stewart egyértelműen az, aki tudja, a hírnév valaminek a következménye kell, hogy legyen. "A hírnév a legrosszabb dolog a világon. Főleg, ha értelmetlen. Amikor az emberek azt mondják: Híres akarok lenni. Miért? Nem csinálsz semmit! Ráadásul az, hogy ennyi emberi figyelme és energiája árad rád, majd megkritizálnak, kifejezetten megsemmisítő is tud lenni.”


Forrás:

Shailene Woodley egyre feljebb jut Hollywoodban, ennek ellenére utálja az ismertséget. Szerinte a celeb szó és egy másik, nagyon trágár kifejezés egymás szinonimái.


Forrás:

Jennifer Lawrence nem akar panaszkodni, de nem rajong az őt övező rajongásért. Egyszert azt nyilatkozta, milyen jó lenne, ha mondjuk 3 hónapig senki nem akarná lefotózni, és például felvehetné ugyanazt a farmert 3 egymást követő napon.


Forrás:

Megan Fox a hírnevet a folyamatos zaklatáshoz, iskolai bullyinghoz hasonlítja. “Mindenki azt hiszi, palotában lakunk és Bentley-vel járunk, csoda az életünk, és nem látják, hogy a fél világ zaklat minket ezért.”


Forrás:

Zach Galifianakis, a Másnaposok sztárja nem tartja magát híresnek. Szerinte ő egy színész, ez a munkája, felismerhetik. De a híres szó egy ember alkotta fogalom, és hülye, aki elhiszi magáról, hogy bármiben is különb emiatt.


Forrás:

Chris Evans azt mondta, egykor éhezte a hírnevet, hogy minél feljebb jusson. De most, ha körbenéz, nagyon elégedett. Nem akar Brad Pitté válni, hiszen akkor oda a cél, a küzdés, mert ha Brad Pitt vagy, már nem lehetsz Brad Pitt.


Sztárok, akik sosem vágytak a hírnévre: egyenesen utálják az állandó figyelmet

Míg mi imádjuk őket hallgatni, ezek az énekesek ki nem állhatják a saját hangjukat!