Galéria
Forrás: A szerelem igen bonyolult dolog, ám Katie és Stefan helyzete még az átlagosnál is bonyolultabb. Egy esküvőn ismerkednek meg és viszonyba kezdenek attól függetlenül, hogy Katie-nek már van vőlegénye. Ám a történetük nem várt fordulatot vesz, ugyanis Katie esküvőjén, új férjét és annak egész családját meggyilkolják. A rendőrség szerint Stefan tette. Stefan szerint Katie tette. És senki sem tudja biztosan, mi az igazság...


Megjelenés: szeptember 8.
Forrás: Egy történet, amit mindenki ismer, egy régi nagy kedvenc, ami most életre kel a Disney+-on. Pinokkió varázslatos és szívszorító kalandjai egy teljesen új kontextust kapnak Robert Zemeckis rendezésében, Geppettot pedig nem más fogja alakítani, mint a zseniális Tom Hanks. Már alig várjuk!

Megjelenés: szeptember 8.
Forrás: Kedvenc párosunk is visszatér a képernyőre néhány új, fergeteges és izgalmas kalanddal. A Verdák története nem ért véget, a Disney+ egy vadonatúj sorozattal bővíti Villám és Matuka történetét. A két jó barát közös utazásra indul, ami alatt természetesen minden váratlan dolog megtörténik velük.

Megjelenés: szeptember 8.
Forrás:

Kapaszkodj meg, ugyanis újabb Star Wars produkció a láthatáron! Szeptember 21-én ismét képernyőhöz kötik a Star Wars rajongókat, ugyanis érkezik a vadonatúj sorozat, az Andor. A hírek szerint az első évad a Birodalom elleni lázadás történetére fog koncentrálni.

Megjelenés: szeptember 21.


Forrás: A Kardashian család vadonatúj sorozatának második évada is érkezik idén ősszel. Most még jobban megismerhetjük a milliárd dolláros üzletasszonyok életét, illetve a csillogás és a hírnév mögötti valóságot. A szenvedélyes románcoktól, az életüket megváltoztató fordulópontokon át az elképesztő sikerekig. A családi kötelék továbbra is sérthetetlen köztük, miközben a világ számára is láthatóvá teszik köz- és magánéletüket.

Megjelenés: szeptember 22.
Forrás: A szeptember 28-án megjelenő produkció egy igen izgalmas és érdekes történet. Egy férfi, aki 30 éve elsurrant a CIA elől, most a jelenben szembe kell nézzen a múltjával. Eddig a civilizációtól elszigetelten élt, ám egy bérgyilkos megzavarja a nyugalmát és az öreg ügynök rájön, hogy a jövője biztosításához rendeznie kell a múltját. Kettejük közös, gondokkal terhelt múltja okán az FBI kémelhárításért felelős igazgatóhelyettesének kell a megbízhatatlan szökevény nyomába erednie.


Megjelenés: szeptember 28.
Forrás: Az 1993-ban megjelent első rész után, idén egy újabb kaotikus vígjátékot láthatunk a Disney+-on. A Sanderson nővérek visszatérnek, és egyenesen a 17. századból támasztják fel őket. Egyetlen céljuk van, a bosszú. Most három középiskolás diáknak kell megakadályoznia, hogy a ragadozó boszorkányok újfajta pusztítást végezzenek Salemben, még Szenteste hajnala előtt.


Megjelenés: szeptember 30.

Mit nézünk szeptemberben? Íme az őszi Disney+ újdonságok

Nem igazodsz ki a hatalmas kínálatban? Ezek a filmek és sorozatok az ősz kötelező listájára kell, hogy kerüljenek.