Galéria
Forrás:

Nelly jött, énekelt, és elszállt (érted, mint a madár) a süllyesztőbe valahol a 2000-es évek végén.


Forrás: Lindsay olyan, mint egy ezermester, mindenhez értet egy picit, de semmihez úgy igazán. Vagy talán mégis? Mondjuk a botrányok mindig is jól mentek neki, szomorú, hogy most is csak emiatt ír róla a sajtó. Iskolapéldája a lesüllyedt gyereksztároknak, de azért néhány dalára igazán jókat tudunk tombolni, mikor éktelen haragra gerjedtünk az ősök miatt.
Forrás: Kelly Clarkson az elsők között volt, aki egy TV-s tehetségkutatóból egyenes a világhírig jutott. Még mindig aktív, de valahogy kamasz korunkban ütött ő igazán és bőgetett meg minden pasidráma alkalmával.
Forrás: Van még valaki rajtunk kívül, aki erre a számra lépkedett a gimi folyosóján, miközben azt képzelte, hogy már csak pár pillanat és megváltozik az élete, pont, mint a előtte nap nézett tinifilmben?
Forrás: Emlékeztek még arra, hogy Jessica Simpson húga, Ashlee is megpróbálkozott a popkarrierrel? A nővére árnyékából kilépni szándékozó lánnyal minden tizenéves tudott azonosulni, kár, hogy a karakteres orrával együtt a tehetsége is eltűnt. Vagy kinőttük...
Forrás: Akik a 2000-es években voltak tinédzserek, azoknak valószínűleg ismerősen cseng Lena Katina és Julia Volkova neve. A lányok fülbemászó nótáikon kívül azzal lopták be magukat a köztudatba, hogy évekig leszbikusnak tettették magukat. Hm...
Forrás: Hilary Duff ugyan elsősorban kultikussá vált tinifilmjeivel hívta fel magára a figyelmet, ám alkalomadtán a poppiacra is betört félbutácska szerzeményeivel a 2000-es években. Ma pedig már azért híres, mert híres és kész.
Forrás: Még húsz éves se volt, amikor a 2000-es évek elején kijött első, The Spirit Room címet viselő albumával. Még egy közös dalra is összeállt, Santanaval és munkájuk gyümölcsét Grammy-díjjal jutalmazták. Michelle bár a zeneiparban maradt, keveset hallani róla és szinte biztos, hogy már nem a pop vonalon mozog.

10 elfeledett énekesnő a 2000-es évekből, aki meghatározta a tinikorunkat

A hírek szerint nem volt nagy felhajtás az eseményen...