Galéria
Forrás: "Livvie isteni fényt hozott a világra... annyi szeretet, boldogság, inspiráció és kedvesség... és mindannyian reménytelenül a tiéd vagyunk ❤️" - írták a posztban, utalva a Grease egyik ikonikus dalára, a Hopelessly devoted to you-ra.
Forrás: "Mint sok más embernek, Olivia nekem is a hősöm volt. Elsők között fedeztem fel mágneses energiáját mint művész és színésznő, de a szíve volt az, ami igazán rabul ejtette az enyémet. Mindörökké ikon és legenda!"
Forrás: "Túl fiatal volt még ahhoz, hogy itt hagyja ezt a világot. Nyugodjon békében. 😢🙏🏻"
Forrás:

"Nagyon megviselt a hír, hogy Olivia Newton-John elhunyt. Életem egyik legnagyobb kiváltsága volt, hogy ismerhettem őt. Nemcsak ő volt egyike a legtehetségesebb embereknek, akiket ismertem... de ő volt a legnagyobb szívű, legnagylelkűbb, legviccesebb is. Semmihez sem fogható lélek. Nem titok, hogy ő volt az első szerelmem. Meg is csókoltam (a poszterét) minden este lefekvés előtt. Hagyatéka csak még erőteljesebb lesz az elkövetkező években. Egy harcos, aki meggyógyult a rákból, és aki nem ismer határokat. Szeretlek, Olivia."


Forrás: "Nagyon szomorú vagyok amiatt, hogy elhunyt Olivia Newton-John. Ő volt az első szerelmem gyerekként. Imádtam a Grease-t és a zenéjét, véletlenül pedig megvettem és éltem is Malibuban épített házában is. Nyugodjon békében!"
Forrás:

"10 éves korom óta imádtam és felnéztem Olivia Newton-Johnra. És mindig így is lesz. Ő volt, és mindig is inspiráció lesz másoknak sok-sok téren. Részvétem a családnak és szeretteinek."


Így emlékeztek meg a sztárok Olivia Newton-Johnról

Sorban búcsúznak az énekesnőtől a sztárok a közösségi oldalakon.