Galéria
Forrás: A krémdezodor gyengéd receptúrája alumínium nélkül, természetes szódabikarbónával 24 órán át dezodorálja a hónaljat. Formulája nem tartalmaz mikroműanyagokat, a tégely (kivéve a tetőt) pedig 100% újrahasznosított anyagból készül, így igazán környezettudatos választás.
Forrás: Rozsdamentes nemesacél anyaga rendkívül strapabíró és hosszú élettartamú, a kopásbiztosságról pedig az ellenálló külső felület gondoskodik. A kulacs 12 órán keresztül melegen, 24 órán keresztül hidegen tartja az italokat.
Forrás: Praktikus és rugalmas elválasztó fala lehetővé teszi, hogy többféle ételt tároljunk benne, a klipzár és a tömítőgyűrű pedig garantálja, hogy tartalma ne boruljon ki. Rozsdamentes nemesacélból készült, így rendkívül ellenálló és strapabíró, ráadásul mosogatógépben is tisztítható.
Forrás: A 4 rétegű papírzsebkendő bőrgyógyászatilag tesztelt, gyengéd az orrhoz, ugyanakkor rendkívül erős. Különösen környezetbarát, 100%-ban újrahasznosított papírból készült!
Forrás: A naptej megbízható védelmet nyújt a különösen napérzékeny és még nem barnult bőrnek a napégéssel és a káros UV-sugárzással szemben. Vízálló formulája már a felvitel után kifejti védőhatását, hidratáló összetevői pedig hosszantartó hidratálást nyújtanak.
Csökkentett mennyiségben tartalmaz nehezen lebomló összetevőket, valamint mikroműanyag- és oktokrilénmentes.
Forrás: Könnyedén és gyorsan lezárható, ideális élelmiszerek frissen tartásához, tárolásához és fagyasztásához is.
Forrás: A frissítő, szénsavas dmBio vörösáfonyás limonádé ízletes kanadai vörösáfonyával készült, valódi felfrissülést nyújt bárhol és bármikor. A gondosan válogatott és feldolgozott összetevők ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak. Hidegen fogyasztva a legfinomabb. 100% újrahasznosított anyagból készült flakonban.
Forrás: A többször használható és mosogatógépben is tisztítható szilikon szívószál igazán környezetbarát megoldás a mindennapokban.
Forrás: A lágy, krémes állagú dmBio mogyorókrém egyedülálló, kellemes ízét a pirított mogyoró, a bársonyos kakaópor és a nemes bourbon vanília adja. A vegán finomság kenyérre kenve, fánkba vagy palacsintába töltve, vagy édességek ízesítőjeként is egyaránt finom.
Forrás: A normál hosszúságú mosható és többször használható egészségügyi betét fenntartható alternatívát nyújt a hagyományos menstruációs termékek helyett. Különleges nedvszívó rétegével megbízhatóan véd az enyhébb napokon, miközben egész napra kényelmes viseletet biztosít. Bio pamut borításával gyengéd a bőrhöz, valamint antibakteriális hatású.

10 kihagyhatatlan termék a környezetbarát túrázáshoz

A hűvösebb nyári napok tökéletes arra, hogy nekivágj a kanyargós ösvényeknek, ám ha a természetben jársz, fokozottas figyelj a környezetvédelemre. Íme a legfenntarthatóbb túrázási praktikák nem csak ökoharcosoknak!