Galéria
Forrás: Ebbe a típusba tartozol, ha rózsaszínes, pirosas, vagy kékes árnyalatú a bőröd. Ha a csuklódnál a vénáid kéknek látszanak, ha az ezüst ékszerek állnak igazán jól neked, a bőröd pedig nagyon hamar megég a napon. 

A bőrtípusodhoz híven a rúzsokban is a drámai, hideg árnyalatok állnak jól neked, melyeknek kékes vagy lilás a fénye. Például az olyan mély kékesvörös, mint a cseresznyevörös. A nude rúzsok esetében a finom, púderes, rózsaszínekben érdemes gondolkoznod, ha pedig mindenképp valami barnát szeretnél, akkor a szürkésbézs rúzsok lesznek a kedvenceid.
Forrás: Ebbe a típusba tartozol, ha sárgás, aranyló, vagy olívás beütésű a bőröd. Ha a csuklódnál a vénák zöldnek tűnnek, ha az arany ékszereket preferálod, a bőröd pedig könnyen lebarnul a napon.

A merész és vagány narancsok, téglavörösek és a terrakották lesznek a te kedvenceid a rúzsok terén. A tüzes vöröset is neked teremtette az ég, és rezes vagy aranyló fények is csodásan mutatnak az ajkadon.
Forrás: Ez a legnehezebben meghatározható tónus, mert se nem egyértelműen meleg, se nem egyértelműen hideg. A semleges bőr napfényben zöldes árnyalatúnak látszik, a csuklón látszó vénák pedig kékek vagy zöldek, ékszerekből az arany és az ezüst is jól áll neki.

A rúzspróba viszont segít pontosítani a kérdést, nem kell hozzá más, csak egy erős rózsaszín, magenta színű rúzs. Ha a felvitt árnyalat jól áll, nem "ugrik" le az arcodról, és nem tűnsz tőle betegnek, akkor inkább a hideg csoportba húzol, ellenkező esetben ajánlott meleg típus listájáról válogatnod. De a semlegesebb árnylatok közül a kínálat széles skálája csodásan áll neked, jöhetnek a finom rózsaszínek, mályvák, a bogyós színek.

Ilyen rúzs illik hozzád a bőrtónusod szerint

Észrevetted már, hogy amikor különböző ruhákat próbálgatsz, vannak darabok, amikben szinte szó szerint ragyogsz, míg másokban úgy érzed magad, mint egy szürke kisegér? Nos, egy jó szett titka nemcsak a megfelelő méretben, fazonban, és szabásban rejlik, a pont arra a bizonyos i-re a színtípusodnak megfelelő árnyalat!