Galéria
Forrás: Szeretnél egy fokkal tudatosabban vásárolni és a fenntarthatóság is kiemelten fontos számodra? Akkor a magyar Secondland divatmárka, The Renovation kollekciójában biztosan ráakadsz a tökéletes darabra. 

A divat- és textiltervező, Vecsei Kinga Réta és társa Tasnádi Katalin Lili, a már meglévő anyagokat, régi ruhadarabokat varázsolják át csodálatos módon egy egészen különleges formába.

Mara ing No.6
Ár: 69.990 Ft - itt!
Forrás: Egy ilyen különleges együttes még akár szeptemberben is tuti választás lehet!

Felső
Ár: 13.995 Ft - itt!

Nadrág
Ár: 15.995 Ft - itt!
Forrás: Élvezd ki a nyári napokat, amíg csak lehet! Egy virágos ruhával pedig aligha lőhetsz mellé, hiszen ez az a motívum, ami hosszú évek óta stabilan tartja magát a legkülönfélébb trendek között is.

Ár: 7.995 Ft - itt!
Forrás: A kávérajongók megszokhatták már, hogy a Nespresso minden évben új jegeskávé-különlegességekkel jelentkezik, melyeket kifejezetten úgy alkottak meg, hogy jégre engedve bontakoztassák ki legjobban a karakterüket. Az idei nyár jegeskávé-trendje a brazil gasztronómiát idéző kávélimonádé, amelyhez a Nespresso kávészakértői megalkották az új, lime és menta ízesítésű Barista Creations Liminha Over Ice és Exotic Liminha Over Ice kávékat.

Az  Exotic Liminha Over Ice frissítő lime- és mentaízű kapszuláját itt vásárolhatod meg 2050 forintos áron!

Végezetül pedig hoztunk is egy frissítő jegeskávé receptet!

Signature Exotic Liminha Over Ice Brazilian Mocktail

Hozzávalók:

1 kapszula Exotic Liminha Over Ice
60g Friss lime
8gr Barna cukor
40 gr Passiógyümölcs mag
2ml Rágógumi szirup
60ml Szénsavmentes víz
7 db JégkockaLime szelet és menta levelek

Elkészítés:

Egy Reveal Jegeskávé pohárba, helyezzünk 8 kockára szeletelt limeot (60g) és 8g barnacukrot, majd az egészet nyomkodjuk meg.
Vágj félbe egy passiógyümölcsöt és kanalazd ki a magjait, helyezd a pohárba 6 jégkockával (180g) és 2ml rágógumi sziruppal együtt.
Tölts 60ml szénsavmentes vizet a pohárba és keverd össze, amíg a lime és passió gyümölcs a tetejére nem úszik. Tegyél egy jégkockát és készíts el egy 80ml Exotic Liminha Over Ice kávét egy shakerbe. Zárd le és rázd határozottan 20 másodpercig. Töltsd a hideg kávét a pohárba. 


Forrás: Az idei év színe kétségtelenül a rózsaszín, ráadásul egy ilyen táska pár szezonnal később is megállja majd a helyét a trendek között, így pedig befektetésnek sem utolsó!

Ár: 87.990 Ft - itt!
Forrás: A tisztítás, hidratálás és fényvédelem hármasa mellett igenis szüksége van bőrünknek plusz táplálásra és kényeztetésre is. Így hát érdemes kipróbálnod az AVON hidratáló és bőrsimító, hűsítő hatású arcmaszkjával.

Ár: 599 Ft - itt!
Forrás: A SIXFEET Dogwear és a SAPI Jewelry új kollekciója főszerepében a fák királynője, a tölgyfa áll. A két tervező Saci és Sapi elkötelezett rajongója a természetnek, gyakran járnak együtt kirándulni. A nyakörvek mintáit a közös túrákon készült fotók ihlették. A kollekciót egy tölgyfalevél formájú kutyabiléta teszi teljessé, melynek a hátsó oldala gravírozható. A gondos tervezésnek és a magas minőségű alapanyagoknak köszönhetően megbízható, hosszú élettartamú kutyafelszereléseket hoztak létre.

Nyakörv
Ár: 12.500 Ft - itt!
Forrás: Ebben a szépséges papucsban még jó pár nyári élményt gyűjthetsz idén is!

Akciós ár: 7.150 Ft - itt!
Forrás: Te is úgy gondolod, hogy napszemüvegekből sosem elég? És valami szuperkülönleges darabra vágysz? Akkor mutatjuk is a mi tippünket!

Ár: 64.399 Ft - itt!
Forrás: Egy ilyen szépséges top nemcsak most, de később a rétegek alatt is jól boldogul majd.

Ár: ~ 15.500 Ft - itt!

10 kihagyhatatlan darab, amit megéri beszerezni augusztusban

Augusztusban egyre többször megesik az, hogy már nemcsak a nyári gyűjteményünket csinosítgatjuk, hanem elkezdünk egy picit az őszben is gondolkodni.